MforMor

Medlemmer
 • Content count

  8,284
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by MforMor

 1. Vi kan ikke leve uden :D
 2. Nej, jeg havde faktisk regnet med det. Men har åbenbart en masse kolleger, som lige er gået ned i tid. (De fleste damer som har voksne børn og bare ikke lige gider arbejde mere) så de kunne ikke undvære flere mandetimer. Måske om et år - men et år mand... hun kunne lige så godt have sagt 10.000 år :( tak for kram og forståelse piger. Av av av mit hjerte!
 3. Jeg kan vitterligt ikke udholde tanken om, at jeg skal på arbejde om mindre end to måneder.. Jeg kan jo GODT lide mit arbejde, og mine kolleger er søde, men åhr mand! Jeg synes godt nok, at det er grove løjer at tænke på at skulle være så meget væk fra begge børn :boo
 4. Ven dog :kiss hvor må det være frygteligt at have det sådan!
 5. Er det ikke ok i hans alder? :unsure
 6. Vi burde have en tråd, der hed "hvad gør dig sentimental i dag?"... har lavet fotobog for Inger og åh.. altså hvor tiden dog bare er gået stærkt :boo :biglove
 7. Fair nok! Jeg har bare selv lige været inde på mit arbejde for at tale opgaver etc, og der er mega travlt og presset, og det bliver hårdt at starte som følge af massive besparelser! Så blev bare lidt provokeret og overreagerede ;)Men du har da helt sikkert en pointe!
 8. Lad os nu lige holde lidt igen med generaliseringerne...!
 9. Bare et lille tip - min mands kusine, Ranka Skak, har lavet en ret fed podcast om hjemmefødsler på Radio 24-7. Programmet hedder "mikrofonholder" og afsnittet hedder så ganske enkelt "hjemmefødsler" Det er en god samtale, som handler dels om at føde hjemme men lige så meget om fødsel og dét at blive mor generelt. Bare til inspiration :)
 10. Nej deeet.... Synes I skal cranke max op for Åh Abe-boxen og så bare lade ungerne råbe deeeejligt højt... I hvert fald op af væggen der vender ind mod dem!
 11. Hygge med Fru SP og endnu gang glæden over, at BK har givet mig én af mine absolut bedste veninder :biglove
 12. Min mand som stadig synes, at han er syg og berettiget til at gå rundt og ligne en hængt og tortureret kat, selvom han er feberfri og blot er lidt småslatten. Før sagde han med meget lidende stemme og et opofrende ansigtsudtryk "jeg er i bedring".. altså luk røven! JA, man kan være slatten, men hvis du ikke har feber og blot er lidt mat, popper du eddermandme to panodiler og tager dig sammen efter en uge med dobbelt syge børn! Især fordi jeg i går fik begge børn ud af huset og dermed lod ham få en hel dag til at sove og være syg! Og så insisterer han på at drikke kamillete... altså hvem fanden gider knalde en lidende kamille-tedrikkende mand?!?
 13. En mega god og dejlig eftermiddag og aften hos min bror og hans familie. Børnene ELSKER hinanden, og det er så mega fedt at se! :biglove
 14. Haha :lol ej men jeg er verdens værste kone når han er syg. Kan virkelig ikke rumme det!
 15. Hvordan kan verden bare køre videre bare sådan, når nu min stakkels stakkels mand har 38.0 i feber? I princippet burde vi næsten flage på halvt landet over!
 16. Weird! Nå, men måske har Inger bare sådan mellembrede fødder siden de altid har passet :chin:
 17. Ej hvor sært! For ja Superfit er nemlig virkelig gode sko!Æstetisk set er jeg jo nok mere til fine lædersko og støvler, men mange af dem bliver bare så tunge! Edit: fandt lige denne: http://milkywalk.blogspot.dk/2012/05/laver-superfit-smalle-brnesko.html?m=1
 18. Haha ja, det er lovely! Det spurgte folk også mig om med Inger, da hun sov råddent :lol
 19. Nå, men reima er også ret rummelige!
 20. Haha, åh lækre Arthur! Du er en baby efter mit hoved!!
 21. De har da forskellige modeller? Inger har brede fødder og har haft 3 par vinterstøvler og 2 par sko fra Superfit? Og vi fik netop tilrådet dem :chin:
 22. Superfit har vi været rigtig glade for! Tørre og varme og lavet i super let materiale, som man kan have fuld fart på i, som Inger siger ;)
 23. Røv :kiss Sådanne dage er ikke sjove!
 24. Ej GND - det er jeg ked af :kiss det var da også umanerligt røvet af ham :boo
 25. Min syge baby skriger og det gør jeg også snart :boo