mortillisa/Nanna

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    117
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About mortillisa/Nanna

  • Status
    Aktivt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Tjaaa jeg venter endnu på nr. 3 som bare ikke vil komme. (se min ticker) Var hurtig gravid med Lisa og Nanna.
  2. Jeg skal teste d. 25/10 hvis¨alt går vel. Gik godt nok 2 dage over tid i sidste cyklus, men regner med torsdag denne gang.
  3. Til dem der har været gravide trods blødning,hvordan reageret jeres krop? Står i den situation at jeg er gået 2 dage over normal (m) dag. Er begyndt at pletbløde men ikke noget voldsomt. Har total ondt i mine bryster, og det har jeg aldrig efter (m) er startet.
  4. Jamen jeg vil da gerne være din veninde, hvis vi altså falder i spænd med hinanden. Jeg er selv 32 år, er gift på 8 år, har to dejlige piger på 6 og 4 år, sammen med ham, og vi prøver lystigt at blive gravide med nr. 3. Vi har nu forsøgt i 13 måneder, snart 14 ( hvis ikke jeg er gravid denne gang ). Vi bor nord for Aarhus.
  5. Jeg har haft det i mange måneder i forbindelse med mens. Det er først for ca. 2 måneder siden at jeg fik lidt frisk blod i Mens perioden.
  6. Jeg står i den situation at jeg har sagt til min læge at jeg vil henvises til en snarlig scanning af mit indre. ( dvs. ægledere/æg ). Jeg vil lige høre om der er andre har har prøvet det, og hvad det egentlig er Lægen kigger efter. Kan de se om der er et/flere æg som er ved at modnes til en snarlig Æl .... Hvornår på ugen bliver det gjort. Min Æl ligger nemlig mellem dag 11 og dag 13. Min læge har selvfølgelig ferie i denne uge, hvad det gør det mere kompliceret, for jeg er ikke klar over om hun kan nå at henvise mig til en scanning i næste uge, så jeg kan blive tjekket inden for de (vigtige) dage.
  7. Krydser fingere for at den er der ...
  8. Hvor er det dejligt ...
  9. Jeg er mere end 100% sikker på at jeg fik en II streger på min eftermiddags g-test i går i et kort øjeblik. Lige da væsken løb hen over testen så jeg II streger, men desværre forsvandt den hurtig igen. Hvad betyder det? Mens kommer i dag, det er jeg sikker på, da jeg er ved at få brunt udflåd. Øv øv ... endnu et nederlag til mig.
  10. øv hvor er det bare så trist at høre. Syntes bare at det går så meget galt hele tiden.. Håber at du snart er ok igen .. :kram
  11. Er der nogen som har prøvet at få 2 pk. Æl teste fra billige-teste som var ugyldige? Dem jeg har modtaget har alle vist sig ikke at fungere som en Æl test skal, og så er de Hvide med teksten LH. Nu står jeg her på dag 12, og har endnu ikke haft en test som viste om jeg har æl, det er jeg ret fustreret over.
  12. Jeg ser tit at I er inde i jeres oprettede emner f.eks. (vores vej til graviditet) og der er tit opdateringer på første side. Hvordan er det lige man gør det? Håber I kan hjælpe.
  13. Min Lisa skal også starte til August og hun glæder sig rigtig meget. Hun har dog fået lov til at øve sig lidt ved at være over i o kl. 2 gange i Juni måned og 2 gange i SFO'en. Som forældre er det et stort skridt for os at se vores store pige skal starte i skole. Om 2 år er det Nannas tur ... som tiden går.
  14. Det er da nok de første meget positive teste jeg har set, når du er så kort tid henne. Rigtig meget tillykke ...
  15. Jeg kom til at læse lidt om dette i morges omkring blærebetændelse. At man kan få svært ved at blive gravid hvis man har haft det. Jeg vil tro at jeg har haft blærebetændelse ca. 4 gange efter jeg har født pigerne. Er der nogen som ved noget om at er en myte at man kan få svært ved at blive gravide, eller skal jeg bare ignorere det? Jeg sidder jo her og kan ikke forstå at jeg på 11 måned ikke er blevet gravid endnu. Til jer som ligesom mig har måtte vente længe på baby, da I havde paseret 12 måned, hvor lang tid der efter gik der, før I stod med de II streger? Håber der nogen som kan hjælpe mig!