Heidi0601

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    1,348
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

Alle besvarelser af Heidi0601

  1. Så vidt jeg ved, så er Telmore under TDC. Så måske det er der geden ligger begravet..? Men prøv dat at ringe til TDC's kundeservice. Mon ikke der sidder nogle i dag..?
  2. Jeg ved godt, at der ligger flere bud herinde med ideer til tekst til invitationerne, men vil alligevel høre, om der ikke er andre, som har ideer til, hvad man kan skrive?
  3. Jeg vil bare lige slå (endnu) et slag for Kokken og Jomfruen. Vi har fået derfra mange gange efterhånden (blandt andet bryllup og barnedåb) og der har været rigeligt med mad og det har BESTEMT ikke været kedeligt. Jeg synes der i mod, at de gør meget for at have nye og spændende varianter af deres mad. Og så har de også forskellige genre - alt fra brunch til traditionel buffet og tre retters mad. Og vi har lige bestilt til Idas dåb også - en stor special buffet, og jeg GLÆDER mig til igen at få mad derfra!
  4. Jeg har stort set alle ideerne på plads, og også hvordan de forskellige ting skal sættes sammen. Jeg vil denne gang have et tema - med Lærke var der pink og lime som gennemgående farve, men ikke et tema som sådan. Denne gang bliver det med dem her som tema: Så gennemgående bliver det sort, rød og hvid. Grunden til det bliver mariehøns som tema er, at vi fra starten har kaldt hende ladybug - lige siden vi fandt ud af, at det var endnu en pige vi skulle have.
  5. Det var fordi jeg først overvejede at sende en ønskeseddel med, og så skulle jeg have brugt den side til det. Men det gik vi fra. Men er egentligt meget godt tilfreds med at den blanke sorte side er der, for vingerne sidder ikke hermetisk fast på den, så den kan åbne sig uden megen arbejde, og så ser det bare ud som om mariehønen flyver - uden man kan se invittionsteks. :)
  6. Så er invitationerne klar til afsendelse. Vil i se? Forsiden Første side er blank sort Anden side har selve invitationen Og "modsat" invitationen er de praktiske informationer
  7. Vi skiftede over da Lærke var ca 2,5 og hun viste interesse for potten.
  8. Vi skal på Hereford og spise. ;)
  9. Ostepanerede skinkeschnitzler med dampede gulerødder og flødebagte kartofler.
  10. Hvem vil på den nye liste? Gerne terminsdato, fødested og hvad nr. barn det er. :loveshower December 2012: 1: 2: 3: 4: 5: Kirk85 - OUH - 1. barn :kuller bettyboop1984 - OUH - ?. barn :kuller 6: 7: Tutte - Herlev - 2. barn :kuller 8: 9: Pilaj - Skejby Sygehus - 2. barn :kuller 9: randerspigen - Næstved Sygehus - 1. barn 10: Cacaomyggen - Lund/ Rigshospitalet - 5. barn 11: Heidi0601 - Herning Sygehus - 2. barn :kuller 12: 13: Sweetdecember - Kbh - 1. barn :kuller 14: Bolbro78 - Horsens sygehus - ? barn :kuller 15: Klitgaard1990 - Hvidovre Sygehus - 2. barn :kuller 16: Nr3påvej - Haderslev Sygehus - 3. barn :kuller 16: Faaret - Viborg Sygehus - 1. barn :kuller Helle 1985 - Holstebro Sygehus - 1. barn 17: 18: 19: Capall - Sønderborg Sygehus - 1. barn :kuller 20: 21: 22: 23: Frk_lizzy - Herning Sygehus - 2. barn 24: 25: 26: Glowin - Kolding Sygehus - 2. barn :kuller 27: Liva30 - 2. og 3. barn - OUH :kuller 28: 29: 30: 31: Louise22 - OUH - 1.barn :kuller
  11. Vi havde en til Lærke da hun var helt lille, og den elskede hun. Og det gør hun bestemt også i dag! Til lillesøster har jeg købt en Sit & Joy. Det tror jeg også bliver rigtig godt!
  12. Vi fik kartoffel/ gulerodsmos med kødsovs
  13. Tak tak. Jeg forelskede mig også i den med det samme. Godt manden ikke er så kritisk!
  14. Hvad er det for en side..? Måske nogle af os har handlet der og kan sige god for dem..?
  15. En mulighed er også at tage en handske, fylde den med ris eller bønner/ linser og så lukke den til. Den kan ligges på hans ryg eller hvor det lige passer, så han får følelsen af, at du/ i er der hele tiden.
  16. Hvor er den FIIIIIIN. Kan da sagtens forstå, at du er stolt! :)
  17. Jeg har lige hæklet en Hello Kitty taske til datteren - og fik så en bestilling på en til en bekendt:
  18. På Tryg Fondens hjemmeside kan du få gratis reflekser tilsendt.
  19. Vores indbydelser kommer til at ligne dem her under - dog med visse ændringer. Jeg har selv været i gang med at ændre lidt i dem, men dette er inspirationen:
  20. Jeg har en idé om, at bordene skal være dækket med sort velour og så skal der en rød løber på på midten af bordet. Jeg vil rigtig gerne have noget sisoweb (eller lignende), men alternativet bliver en organza løber. På løberen kommer der så en masse små mariehøns, som jeg allerede har købt i Søstrene Grene. I loftet vil jeg gerne have en blanding af store og små silkepapir/ serviet pompoms. De kan hænge i fiskesnøre. Og på bordene skal der også være en blanding af store og små bloklys i rød, hvid og sort. På de største lys vil jeg skrive navnet på Lillepigen og daten for barnedåben. Det var der også på bloklysene til Lærkes barnedåb, og dem brugte vi som en "farvel gave" til bedsteforældrene, da dåben var ovre.
  21. Tid: Vi satser på den 9 eller 10/ 3 -2013 Sted: Dåben skal foregå i Gjellerup Kirke, som er "vores" kirke, selv om vi ikke bor i sognet, hvor kirken ligger. Feststed: Vi vil rigtig gerne holde det i et festsal, hvor min onkel kan skaffe os ind. Men det kommer meget an på, om lokalet er ledigt der. Vi skal have datoen på plads, inden vi kan booke lokalet. Mad: Jeg regner med, at vi skal have mad fra Kokken & Jomfruen igen. Dem har vi fået fra til alle de store fester vi har holdt, og det har været SUPER hver gang. Gæster: Vi regner med at vi ryger på omkring 25-40 gæster, hvis alle kommer. Faddere: Mine tre brødre samt et rigtig godt vennepar vi har stod faddere til Lærke. Det ville være "nemt" at tage dem alle 5 igen, men jeg har overvejet, om vi skal skifte lidt ud i "gruppen", da vi desværre ikke ser så meget til det hold venner, som vi har gjort. Nu er det nok nærmere et nyt hold venner, som vi har lært at kende igennem Lærkes mødregruppe, som jeg ville overveje. Men vi må se. Det er jo lidt et "ømt" emne, så det skal overvejes godt og grundigt! Ønsker: Det er vi ikke klar over endnu, men helt sikkert er, at hun ønsker sig en Stokke Trip Trap stol og børnebestik i sølv. Og så tror jeg Alberte Vindings to sangbøger med cd'er kommer på listen også. :)
  22. Lærke har lige i dag malet med fingermaling på to lærreder, hvorpå jeg har skrevet med malertape "Lærke jul '12" og så sat lidt hjerter og sådan på. Tapen fjernes så, når malingen er tør, og så streges bogstaverne op med sort tusch, lærredet sættes i svæveramme og voilá: hjemmelavet maleri, der fortæller hvem og hvornår det er fra. :loveshower Der ud over skal vi lege med porcelæns penne og salatskåle. Det er lidt noget andet end krusene, som mange bruger, plus der er masser af plads at tegne på!
  23. S og hendes mand (det er han i hvert fald om en lille times tid) skal giftes i Gjellerup Kirke i dag, og de spurgte mig, om det var sådan, at jeg ville lave deres kage. De søgte nettet tyndt for inspiration, og fandt selv design og bestemte også selv smagen. (De har træer og blade som tema til brylluppet) I kagen er der Toblerone ganache og hindbærmousse.
  24. Så skulle billedet være der igen!