Heidi0601

Min første stakkede kage - kagen til S&M

12 indlæg i dette emne

S og hendes mand (det er han i hvert fald om en lille times tid) skal giftes i Gjellerup Kirke i dag, og de spurgte mig, om det var sådan, at jeg ville lave deres kage.

De søgte nettet tyndt for inspiration, og fandt selv design og bestemte også selv smagen. (De har træer og blade som tema til brylluppet)

I kagen er der Toblerone ganache og hindbærmousse.

185591_10151101250019513_1436097110_n.jpg

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Wauw hvor er den flot :-)))

Giver du opskrifter på mousse og toblerone dims?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Så flot, namenam :sandie

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvor er den smuk Heidi! :D Det er en rigtig lækker grøn farve du har fået der synes jeg :D

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvor er den flot! Er vidt misundelig på jer der kan sådan noget. Tør ikke selv kaste mig ud i det, for nogen skal jo spise det bagefter ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Den er da blevet rigtig fin :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tak skal i have! :)

Wauw hvor er den flot :-)))

Giver du opskrifter på mousse og toblerone dims?

Jamen det er som så nemt. Toblerone ganachen er lavet af 250 g lys Toblerone og ½ liter fløde. Opskriften er fra Himmelske kager og kan findes her

Og hindbærmoussen er fra Kagekonens side - dog har jeg til én portion tilsat 2 blade husblas, for at sikre, at den blev mere stiv. Og så har jeg givet hindbær et hutigt opkog pga bakteriefaren - og så smeltet den udblødede husblas deri. Opskriften finder du her

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Flot kage og sikke en lækker grøn farve :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tak skal i have! :)

Jamen det er som så nemt. Toblerone ganachen er lavet af 250 g lys Toblerone og ½ liter fløde. Opskriften er fra Himmelske kager og kan findes her

Og hindbærmoussen er fra Kagekonens side - dog har jeg til én portion tilsat 2 blade husblas, for at sikre, at den blev mere stiv. Og så har jeg givet hindbær et hutigt opkog pga bakteriefaren - og så smeltet den udblødede husblas deri. Opskriften finder du her

Super tak :glad

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg kan ikke se billedet??

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg kan ikke se billedet??

Så skulle billedet være der igen!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER