tville1978

Medlemmer
 • Content count

  550
 • Joined

 • Last visited

About tville1978

 • Rank
  Mor til 2 frække drenge
 • Birthday 07/03/1978

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Høje Taastrup
 1. Jeg har arbejdet på Colosseumklinikken i Herlev. Fantastisk sted. Ellers kan jeg faktisk anbefale en tandlæge i Classensgade 17 på Østerbro. Hun er helt fantastisk til pt. som er bange.
 2. Min søde og flotte ven er tilbage :bunny
 3. Kan kun sige at jeg er tilbage på rette hylde. For søren hvor er det dog skønt igen at sidde ved stolen. En dejlig arbejdsplads jeg er havnet på.
 4. Tillykke med brylluppet og tak for opdatering :)
 5. Hvordan kommer jeg af med kalken på fliserne i brusenichen? Nogle der har nogle fantastiske råd og ideer som de vil give videre?? :kram
 6. Jeg har købt bogen og skal lige have læst den eller noget af den inden jeg starter. Tanken tiltaler mig i den grad. Desuden skal jeg på en urensningskur den 27 okt i 7 dage og det glæder jeg mig til. Har i andre læst bogen inden i startede på 5:2?
 7. Jeg har prøvet at købe dagligvarer på nettet hos nemlig.com, men jeg kunne godt tænke mig nogle alternativer. Syntes de er lidt dyre og vil gerne høre om i har kendskab til nogle billigere dagligvarebutikker som også leverer til døren. Knus Tville1978
 8. At solen skinner og jeg skal til barnedåb.
 9. Jeg er tandklinikassistent og elsker det. Blev dog fyret i marts pga dårlig økonomi. Fandt så et job hos en øjen og ørelæge. Men er lige stoppet der og skal tilbage 1 okt og arbejde hos en tandlæge.
 10. Jeg er blevet sygemeldt fra det job, jeg har sagt op fra. Chefen ignorerede mig og stemningen var dårlig :( Det er en kæmpe lettelse at jeg nu kan gå herhjemme og glæde mig til mit nye job 1 okt. Mit humør er allerede blevet bedre og jeg har fået en masse energi.
 11. Du skal tage til øjenlæge.
 12. Glæder mig så meget til at denne måned er ovre. Fra 1 okt. skal jeg igen arbejde som tandklinikassistent og det bliver så fedt.
 13. Nå fik givet en mundtlig opsigelse i går og afl en skriftlig på mandag.
 14. Jeg står for at skulle sige op, da jeg har fået nyt job. Men hvor jeg hader at skulle gøre det. Jeg har kun været der i 5 mdr. Og så skal det lige siges at det er et lille sted, hvor vi er 6 ialt. Hvordan skriver jeg egentlig en opsigelse? Jeg har tænkt mig at tale med chefen i dag eller i morgen, og så afl. skriftlig opsigelse i næste uge . Jeg stopper den 30 sep. Nogen der har forslag?
 15. Vi skal snart ud og flyve, og har ikke prøvet det før med vores unger på 3 og 7 år. Hvad er et must til flyveturen. Det tager ca. 2½ time. :kram