tville1978

Medlemmer
 • Content count

  550
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tville1978

 1. Jeg har arbejdet på Colosseumklinikken i Herlev. Fantastisk sted. Ellers kan jeg faktisk anbefale en tandlæge i Classensgade 17 på Østerbro. Hun er helt fantastisk til pt. som er bange.
 2. Min søde og flotte ven er tilbage :bunny
 3. Hvordan kommer jeg af med kalken på fliserne i brusenichen? Nogle der har nogle fantastiske råd og ideer som de vil give videre?? :kram
 4. Glæder mig så meget til at denne måned er ovre. Fra 1 okt. skal jeg igen arbejde som tandklinikassistent og det bliver så fedt.
 5. Kan kun sige at jeg er tilbage på rette hylde. For søren hvor er det dog skønt igen at sidde ved stolen. En dejlig arbejdsplads jeg er havnet på.
 6. Tillykke med brylluppet og tak for opdatering :)
 7. Jeg har købt bogen og skal lige have læst den eller noget af den inden jeg starter. Tanken tiltaler mig i den grad. Desuden skal jeg på en urensningskur den 27 okt i 7 dage og det glæder jeg mig til. Har i andre læst bogen inden i startede på 5:2?
 8. Jeg har prøvet at købe dagligvarer på nettet hos nemlig.com, men jeg kunne godt tænke mig nogle alternativer. Syntes de er lidt dyre og vil gerne høre om i har kendskab til nogle billigere dagligvarebutikker som også leverer til døren. Knus Tville1978
 9. Jeg er blevet sygemeldt fra det job, jeg har sagt op fra. Chefen ignorerede mig og stemningen var dårlig :( Det er en kæmpe lettelse at jeg nu kan gå herhjemme og glæde mig til mit nye job 1 okt. Mit humør er allerede blevet bedre og jeg har fået en masse energi.
 10. At solen skinner og jeg skal til barnedåb.
 11. Jeg er tandklinikassistent og elsker det. Blev dog fyret i marts pga dårlig økonomi. Fandt så et job hos en øjen og ørelæge. Men er lige stoppet der og skal tilbage 1 okt og arbejde hos en tandlæge.
 12. Du skal tage til øjenlæge.
 13. Jeg står for at skulle sige op, da jeg har fået nyt job. Men hvor jeg hader at skulle gøre det. Jeg har kun været der i 5 mdr. Og så skal det lige siges at det er et lille sted, hvor vi er 6 ialt. Hvordan skriver jeg egentlig en opsigelse? Jeg har tænkt mig at tale med chefen i dag eller i morgen, og så afl. skriftlig opsigelse i næste uge . Jeg stopper den 30 sep. Nogen der har forslag?
 14. Nå fik givet en mundtlig opsigelse i går og afl en skriftlig på mandag.
 15. Vi skal snart ud og flyve, og har ikke prøvet det før med vores unger på 3 og 7 år. Hvad er et must til flyveturen. Det tager ca. 2½ time. :kram
 16. Hvordan går det??
 17. Jeg arbejder hos en øjenlæge og der har vi 1½ til 2 års ventetid på nye patienter.
 18. Vi vil gerne på tur i weekenden. men det skal helst ikke koste noget særligt. Hvad kan i anbefale? Det skal være på sjælland. Bor i Høje Taastrup. Kram fra Tville
 19. :yay Sejt. Det skal man prale med. Godt gået. :toot
 20. I dag starter jeg til diætist efter en pause på et år. Jeg har brug for et spark i rumpen. Jeg skal have lavet en helt ny kostplan og er ellers spændt på at høre hvad hun ellers har og sige. Jeg vil gerne tabe mig mindst 10 kg og det skulle gerne være varigt denne gang. Vægt 1/2-13- 76,6 8/2-13- 75,2 1/3-13- 74,4 24/4-13-76,9 21/5-13- 75,8
 21. Prøver endnu en gang at få gang i vægttabet. Skal til Bulgarien til sommer og vil da gerne være 3-4 kg slankere.
 22. Så er jeg tilbage igen. Skal til diætist i dag efter 2 mdr. fravær. Blev fyret i midt marts og har slet ikke kunne overskue noget. Men nu skal det være. Har bare ladet stå til og tør ikke spå om hvad vægten siger.
 23. 800kr lidt mere end jeg havde tænkt mig, men den sidder godt og er rigtig pæn.
 24. http://www.soyaconce...x?viewMode=list Pige nummer 5 hvid åben jakke
 25. Jeg har købt den i City 2 på Sjælland