Mor_til_J&C

Medlemmer
 • Content count

  551
 • Joined

 • Last visited

About Mor_til_J&C

 • Rank
  Afhængig

Profile Information

 • Status
  Andet
 1. Nu ved jeg ikke om du har købt en barnevogn.. men jeg har nordic lux og er vildt glad for den. Den kører super godt og er nem at håndtere..
 2. Tid er noget af det jeg ikke fik i julegave...
 3. Nephew er gået i pausemode (mener ikke de er gået i opløsning) - da Simon ligenu har et soloprojekt..
 4. Åh en lorte middagsmad. Baby som sidder og vil intet spise - og bare skriger. Og lortemor.dk her ender med at råbe efter baby. Suk. Hun falder i søvn i mine arme, grændende og hulkende. Vi havde ellers en kanon formiddag med opstart i dagpleje.
 5. De SKAL ikke have futter på. Jeg syntes bare min datter godt kan have kolde tæer hvis ikke hun har noget ekstra på fødderne.
 6. Så længe han er godt varm og du ikke har fornemmelsen af han på noget tidspunkt har det koldt,vil jeg godt kunne lade ham ligge der selvom der står minus 7-8 stykker (det er jo ikke i selve posen der er så lidt). Du kan evt give ham mere tøj på hvis du syntes det bliver nødvendigt . Min datter (10 mdr) sover også ude i sleepbag og har striktrøje, hue, luffer og futter på. Hun er dejlig varm og har ingen intentioner om at tage hende ind foreløbig eller er det mindste bekymret for om hun fryser.
 7. Åh min baby starter også om en uge.. det bliver svært at skal undvære hende...
 8. Der gik nogle dage hvor jeg måtte malke lidt ud morgen eller aften... for lige at tage toppen.. men så gik det også væk..
 9. Jeg ville tage toppen, under et varmt bad fx... og så ellers lade det gå i sig selv.. og holde øje med om det evt udvikler sig til det værrer..
 10. Kan 3-dages feberen give udslet KUN på benene?
 11. Vi har lige været igennem det samme. og jeg ringede altså ikke.. gav hende panodil og lod hende få lidt ekstra søde sager, jordbær saftevand osv.. så længe kontaken med ham er fin i vågen tilstand vil jeg blot give ham det han lyster... og så ringe, hvis du sys kontakten bliver ringere... God bedring med lille H.
 12. Jeg ville tage afsted, og forklare at du altså også har brug for at være dig... mind ham om at han jo også har været afsted natten over, selvfølgelig uden at pege fingre..
 13. Her er min datter også i børnehave selvom jeg går hjemme på barsel. Jeg kan ikke aktivere hende,ig hun vil derfor kede sig. Så holder hun tidlig weekend istedet - og nyder godt af en mor med overskud istedet for at vi skal skændes.
 14. Kan der virkelig passe man selv skal finde ned til det man har læst sidst, eller er det mig som gør noget forkert? :/ kan ikke helt finde ud af den her nye opdatering!
 15. Jeg kan klart anbefal3 Beauté Pacifique. De er lidt dyre, men meget drøj i brug. Selv ved daglig brug kan mine produkter holde i en 3 mdr... :)