Jeanette81

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    55
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Jeanette81

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 12/28/1981

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Det er både mandag formiddag og torsdag middag. i slotsøbadet. Du kan se det på deres hjemmeside ;)
  2. Ja en fantastisk idé, jeg har også en PÆN stak drengetøj jeg gerne vil bytte, og når jeg først bliver færdig med at ryde op, kan jeg sikker godt finde mere :) Jeg er med hvis det falder en dag vi ikke skal anden ;)
  3. Det er helt normalt med det blodtryk, når du er i den sidste halvdel af din graviditet, så¨ingen bekømring der. Havde du ikke været gravid, ville man nok sige at det lå liiiiiige til den høje siden, men ikke noget man vil gøre noget ved ;) mth. din sygmelding, så er det da RIGITG flot at du har holdt ud så længe, og det betyder meget for dig ret psykisk at du nu også kan slappe af, også selv om du stadig døjer med opkastning. Nyde de timer du har det godt i, og der er jo ingen der siger noget til at du går en tur i byen eller tager ud og besøger veninderne når du har det godt. Begynd at gøre klar til den lille, og glad dig over den sidste tid du har tilbage, du kommer til at savne maven den dag den er væk ;) :kram Sådan en her skal du lige have med på vejen.
  4. Nu er det sket... jeg kan ikke mere... jeg må... IGANG!!!! :lolhit Jeg fik sorteret ALT det drengetøj jeg har og fik pillet det fra der kan bruges til lillesøster. Fik bytte de store str. til pigetøj. Har farvet stofbleer, de kan jo godt genbruges bare i en anden farve ;) Nå ja også så kom jeg til at shoppe ganske gangsk list igår :oops 3 bitte små body'er i hvis og lyserød samt små strømper med teksten " I'm a little girl" :bd Hvad med i andre, begynder det ikke at krible? Vi har også et kontor der skal forvandles til et børneværelse, men jeg skal jo også have min barsel til at gå med noget, og jeg går jo fra om 6 uger!!! Det er bare lige om lidt :wee
  5. Ganske korekt ;) Jeg er gravid for 2. gang og jeg mærker heller ikke liv på samme måde som med den første. Min moderkage ligger også foran, og netop derfor mærkers der ikke liv og hvis ikke man kender følelsen, så kan den godt være svært at mærke. Jeg beskriver gerne min første graviditet som mange "slag og spark" men i min anden graviditet mærker jeg kun små puf, og ganske svagt.
  6. Jeg er MEGET opmærksom på hvad jeg putter i munden, drikker rigtig godt med vand. Og jeg holder min krop i gang, så meget mit bækken nu tillader det.
  7. Og vi skal have en Prinsesse Det bliver da super hygsomt med lyserødt og lilla :loveshower Og en gevaldig shoppetur. Vi viste jo vi skulle have en dreng sidst så har KUN tøj i blå og grøn med bliver og værktøj på :shop
  8. Indtil vidre står vægten stille, og det er jo også hovedmålet ;)
  9. Lige en lille opfølgning. Jeg har d.d. fået indkaldelse til samtale i svanger amb. når jeg er i uge 25, så det kan altså komme noget tidliger ;)
  10. Er tilføjet.... Jeg formoder i har fået det afvide via scanning ;)
  11. Okay, nu skal det være. Og nogen gange hjælper det at komme ud af busken med det, og stå frem. Jeg har jo taget pænt på allerede, og må jo også erkende at der kun er èn at takke for det <_< Og nu tænker jeg at nu skal det være slut. Og selv om jeg er gravid, kan man jo godt gøre noget ved det (særligt når man har for meget i forvejen) Og hvorfor så ikke benytte changen mens jeg er gravid, og alligevel ønsker det bedste for det kommen vidunder :kuller. Så tænker jeg at jeg havde rygrad nok til at stoppe med at ryge fra dag til dag, da jeg igen stod med en positiv test (kunne jeg også første gang, startede desværre også bare efter barsel igen :prik) Men nu står jeg altså frem og siger STOP! Før jeg blev gravid havde jeg kæmpet mig ned op 72,5 kg, hvilket også er for meget da jeg kun er 158 cm høj. Nu har jeg jo så allerede taget 7 kg på, og sidste gang var det også efter uge 20 at jeg tog rigtig mange kg på. Så nu skal jeg altså lige oppe mig, det kan lad sig gøre. Jeg har det fint nok med hvis vægtet kan stå stille de næste 20 uger, hvis den bare ikke kommer over de 80 kg :13: Beklager piger ikke det store graviditets snak i denne tråd, havde bare brug for at offentlig gøre det ;)
  12. Jeg har aldrig haft en drøm om at få børn. Jeg havde en forstilling om at jeg skulle være det 5. medlem af "sex in the city" :lolhit MEN MEN Så mødte jeg jo jordens dejligste, skønneste mand. Og min mand har altid gerne ville have en hel børneflok. Lad mig bare sige manden var så optimistisk at han købte en 7 pers. bil da vi ventede den første. Jeg havde svær bækkenløsning i første graviditet, og meldte så ud af nu ville jeg ikke have flere børn. Nu er der så gået godt 3 år og jeg er gravid igen. Mit motte er: Lige børn leger bedst, og fire er for mange. Så jeg satser så at det er sidste gang jeg er gravid igen pga. bækkenløsning. Og manden er helt klar på at vi skal have 2 børn ialt.
  13. det classiske år 1981
  14. 40+1
  15. Øv bøv... har nettop talt med JM omkring aquamama idag og vil gerne starte... men jeg bor i Kolding... Så kom endelig frisk hvis der er flere fra mit område :gp