Jane Doe

Medlemmer
 • Content count

  2,027
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

About Jane Doe

 • Rank
  Super BK kompis
 • Birthday 05/15/1982

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Næstved
 • Interesser
  Stolt mor til Elina 06.08.12 og Xander 07.03.10

Recent Profile Visitors

1,309 profile views
 1. Bøf, fritter og Jensens sauce til aftensmad - Mums! Lidt chips og m&ms samt to glas cola til aften. Synes sgu det er stærkt gået, når man tænker på, at jeg har det med at proppe uhæmmet i munden til der ikke er mere tilbage, haha! :P Alt i alt har det været en god 1. kampdag, hygge taget i betragtning. Jeg er tilfreds! :)
 2. Jeg har spist havregryn til morgenmad og en banan til frokost. Derudover har jeg trænet godt 1,5 time i Fitness. Så er der lagt en god stil, og jeg behøver ikke have heeeelt så meget dårlig samvittighed over at hygge i aften :)
 3. Mange tak! :)
 4. ØV! 64,6 kg :( Godt jeg kan trøste mig selv med, at de første 1-2 kg ryger hurtigt. Bare "ærgerligt" at vi i dag har 3 års bryllupsdag, som skal fejres med lækker mad og guf :P Må vist hellere prøve at holde mit indtag af det usunde til et minimum. Men fejres, det skal det sgu! :D
 5. Tak for hep, jeg får brug for det ;)
 6. Længe siden jeg har skrevet i denne tråd, men det er vist på tide at tage den op igen. Jeg har forsømt min krop :( selvom jeg er begyndt at træne i Fitness World. Vægten er oppe på 63-64 kg nu (ikke et sted jeg vil være!!!!), og nej det er ikke kun øget muskelmasse (I wish!). Jeg har grovædt som et svin, så det er fuldstændig selvforskyldt. Nå, men ind i kampen igen med mig! Målet er stadig at havne på 60 kg eller under. Jeg vejer mig i morgen, så jeg har den nøjagtige vægt, og så skal jeg (igen) være hot. Bum!
 7. Sejt! :D Jeg har selv engang været med i en musikvideo, men har desværre aldrig set den og kan ikke husket bandets navn - Det kunne ellers også være god griner ;)
 8. Din hjælp havde også været forgæves desværre, hehe. Tak, hun er min lille smuksak! <3
 9. Ja, hende som vandt havde fået næsten 1400 likes!!!! Det er sgu sygt! Elina endte på 103 til sammenligning :P
 10. Tak! :)
 11. Tak :) Der er nu længere op til hende, som har godt 400 stemmer ;)
 12. Nok meget godt at huske linket ;) Klik her
 13. Min søde smukke datter kunne rigtig godt bruge nogle "likes" i en konkurrence på Facebook, som kører indtil i morgen, torsdag, kl. 18. Præmien er den smukkeste prinsessekjole! Vil I hjælpe?? ;) Normalt ville jeg faktisk ikke spørge efter "likes" her i forummet, men kjolen er bare fantastisk! Desuden har jeg set andre gøre det samme i grupper på Facebook, så hvad skal jeg sige - Desperation efter "likes" smitter, haha! :lolhit Hun hedder Elina og er 1,5 år :)