AnnikaE

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    31
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About AnnikaE

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 04/08/1989

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. jeg kender også ALT til de forvirrende signaler... lige nu er jeg på dag 26 af min cyklus (ud af normalt 28) og det ene øjeblik synes jeg at jeg kan mærke mens er på vej, samtidig med at jeg har mange graviditetssymptomer... så jeg stoler SLET ikke på min krop, men håber og venter pænt med at glæde mig til jeg en dag står med en positiv test i hånden :)
  2. jeg er her også stadig :) desværre... men har jo ikke været med så længe som nogen af jer andre :) så væbner mig stadig med tålmodighed og tror på at drømmen går i opfyldelse liiiige om lidt :)
  3. velkommen til :) held og lykke med projektet :D :yay
  4. jeg har selv stået i nøjagtig samme dilemma... jeg er færdiguddannet om 6 uger, og skulle self derefter søge arbejde da der er ansættelsesstop på den arbejdsplads hvor jeg har været som elev... kæresten og jeg ønsker os dog brændende et barn... og vi blev enige om at kigge det finansielle igennem, og med hans løn og mine dagpenge vil vi have 8.000 til overs om mdr. til tant og fjas og mad... benzin er ikke inkluderet i de 8.000... vi blev enige om at det er et okay økonomisk grundlag for at starte en familie, og desuden får jeg det samme i dagpenge som på elevløn :) så der falder den økonomiske standard ikke :) og så tænker jeg også at jeg ville være træt af at starte på et job og så skulle vente over et år med at blive gravid... (hvis jeg fik et job, og så blev gravid efter et par mdr ville jeg have det dårligt med det... nok bare mig der er åndssvag :P ) jeg synes ihvertfald ikke der er noget i vejen for at gå igang med projekt baby selvom man er nyuddannet uden job, så længe man har tænkt over det, lagt budgetter og stadig har én god fast løn (i det her tilfælde kærestens :) ) håber i finder ud af hvad i vil, for det ER frustrerende at vakle mellem to muligheder.
  5. ja normalt har jeg en meget meget præcis cyklus ... men lige pludselig opfører den sig totalt mærkeligt.... :/
  6. Hej allesammen..... lidt et mærkeligt spørgsmål, men har nogen af jer oplevet noget lignende ?? jeg har ikke haft mens i 6 uger, tester negativt på graviditetsteste og så igår aftes (omkring kl. 00) begyndte jeg at bløde og tænkte "Yes, det er mens, så kan jeg komme videre".... jeg blødte igår da jeg gik i seng, og havde blødt i nat kunne jeg se på bindet, siden har jeg så ikke set noget til mens? kan det have været en pletblødning ? mistet graviditet? sygdom eller lignende ?? jeg er lidt i vildrede her .... :/ - håber at nogen af jer kloge kvinder har nogle erfaringer at dele med mig ... :)
  7. uuuuh.... så er det nytårsaften i morgen og efter som jeg stadig ikke har fået min mens (skulle have haft den 27'ende) så tror jeg sku jeg tester i morgen :) mest fordi jeg godt kunne finde på at drikke min hønefuld nytårsaften hvis den er negativ :) jeg håber self på en positiv test og holder mig så self fra alkohol :) bare vildt at tænke på at jeg skal teste i morgen, og for første gange har en reel chance for at være gravid :) ! håber! :D
  8. Her er det helt klart navnene Amalie og Mathias der slår igennem hos min kæreste... det er hans yndlingsnavne til hans kommende børn... desværre har jeg en moster der har kaldt hendes to børn lige netop det... mine foretrukne pt. er: til en pige: Agnete (efter min oldemor) Jannie (efter min mor) Mille Emma Natascha (hedder min søster så det kan jeg nok ikke snuppe) så jeg vil nok (hvis jeg sélv skulle bestemme navngive min datter: Mille Agnete eller Emma Agnete til en dreng er der MANGE navne jeg synes om : Mathias Frede (efter min far) Frederik Anders (Hedder min bror :P men synes navnet er flot) Johan Lucas Kasper Jacob Kristian Peter (efter min afdøde onkel) Emil (EEEELSKER det navn) men Frederik er nok pt. min faovrit :P hehe jeg synes det er svært :P men smart med en inspirationstråd .. :)
  9. Jeg har tænkt mig at teste nytårsaftensdag... vi skal holde nytår med et vennepar der har en dreng på 1½ og som selv prøver at få nummer to. og jeg har en riiimelig stærk mistanke om at jeg er gravid, så hvis ikke jeg har fået mens (skulle komme 27'ende december) så tester jeg. er den negativ drikker jeg, og ellers, ja så drikker jeg naturligvis ikke ;) men det skal så også lige siges at jeg ikke havde mens sidste måned, så tror jeg er 6+ ... og hvis jeg heller ikke får mens denne måned, er jeg endnu mere sikker på jeg er gravid... så jeg krydser fingrer... (test siger indtil videre negativ / svaaagt positiv ind i mellem, men der kan jo godt gå mange uger før nogen tester positivt) wish me luck :) håber håber HÅBER på en lille positiv nytårstest :)
  10. iiiih hvor er det bare skønt det her .... :o det er jo for fedt at man kan få svar på sine "dumme" spørgsmål herinde :) jeg har kigget en del på "den blå avis" og "Gul og Gratis" og man kan faktisk finde mange fine ting sådan nogle steder :) hold OP hvor jeg dog glæder mig til at blive mor :) om det bliver nu, eller om noget tid er mere eller mindre ligemeget... :) jeg glæder mig bare...
  11. Mange taj Laustsen... det gav et godt indblik i hvad det koster... jeg kan regne ud at vi nok har råd til det :) for det med institutioner osv, kommer jo først et års tid eller sådan noget efter barnet er født, og der er jeg jo udlært og tjener væsentligt flere penge end som elev :) kan vist godt ånde lettet op og konstatere at den lille purk bare kan komme an ;)
  12. ja lige præcis, og jeg ved vi kan arve / låne rigtig mange af de store ting :) nu er det meste af frygten væk :P nu sidder jeg faktisk og håber at den boblen jeg har haft i maven i et par uger faktisk er en lille spire :)
  13. ja... det har du nok ret i .. for jeg mener jeg har et ½ års barsel betalt af min elevplads... og worst case scenario må jeg jo bare nøjes med et halvt års barsel og så tilbage på jobbet ... :) okay... (tager en DYYYB indånding) .... det skal nok gå :) ! Mange tak for hjælpen :) !!
  14. Hej Dorthe, tak for dit svar, det kan jeg helt sikkert bruge.. altså jeg er medlem af HK, men er det godt nok at jeg melder mig ind nu hvor (muligvis) er gravid, eller er det sådan noget med at man skal have været det 1 år i forvejen for at kunne modtage dagpenge? jeg er så bange for det økonomiske aspekt at jeg slet ikke glæder mig over at jeg muligvis har et lille mirakel i maven.... puuuha...
  15. Okay Troldemor... dejligt at jeg ikke er den eneste der er i tvivl, men hvis det passer hvad du har hørt, så skal det jo nok gå :)