Tina80

Medlemmer
 • Content count

  3,432
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Tina80

 1. Nu har vi holdt skattejagt i 4 år med den store og 4 år med den mellemste. Så er simpelthen løbet tør for ideer. Kan I hjælpe lidt?
 2. Det med pyjamas party med film (3-D, for det er vores fjernesyn) Det venter vi med til næste gang hvor hun bliver 10 år
 3. Nu har jeg stødt på ordet Sofie giraf flere gange. Hvad er det der er så godt med den
 4. Nu har jeg stødt på ordet Sofie giraf flere gange. Hvad er det der er så godt med den
 5. Er sikker på Jeg har fpetbdet der hedder bihulebetændelse :-( Hvordan får jeg de helveds smerter væk. Kan ikke sove eller snakke pga smerterne og synes kun panodiler virker en halv time :-(
 6. De umenneskelige smerter kommer i bølger, og lægger jeg hånden på kinden gør det bare mere ondt :-(
 7. Hmm er i tvivl om det er bihulebetændelse. For smerten går fra munden og op til venstre øre
 8. Hvad gør de så lægerne
 9. Louise er 6 uger og 6 dage gl. Og trods hun er født 6 uger for tidligt, så er hun allerede så stærkt at hun kan løfte hovedet helt højt.
 10. Åhh nej Sara. Håber din lille pige snart får det bedre. Louise er ligeså hårdt ramt og bliver kvalt i snotten en gang i mellem :-(
 11. Ja så blev jeg sørme bonus mormor som 34 årige. Min mands datter på 25 år fødte i går sin første datter. Så selvom vi selv lige før 5 uger siden fik vores 4 datter så er han også morfar nu.
 12. I torsdags halverede vi mængden af sonde mad pr måltid og i mandags tog vi sonde måltiderne fra hende om dagen. Og i dag hvor hun stadigvæk havde taget fint på 130 gram på 3 dage) besluttede sp fra Neo og mig at det skulle være helt slut med sondemad. Så i morgen må jeg hive sonden ud og på mandag skal vi til kontrol vejning på sygehuset samt en afsluttende Børne undersøgelse og dermed udskrivnings samtale. Så kan vi endelig begynde den normale barsel med en alm. Hverdag Hun vejer nu 3090 gram og måler 50 cm og er 4 uger i morgen (38+0)
 13. Held og lykke i dag
 14. Nu 4 uger gammel og sonde fri.
 15. Vandet blev taget lidt over 19 og kl. 20:41 kom hun til verden i 2. Presseve. Hun kunne sagtens været kommet i første presse ve. Men de sagde hun lige skulle følge med mentalt. ( samt Jm skulle lige nå at have handler på, for var kun 4-5 cm åben 2 min. Forinden) Hun fik 10 i ap skore og har klaret det hele fint Hun vejer 2459 gram og målte 47 cm. Vi sjæl nok regne med at blive på sygehuset i ca 4 uger. Og nu til et dejlig billede af prinsessen.
 16. Har fået af vide det er vigtigt jeg malker ud om natten da kroppen danner mest mælk der og kan gå mere i stå hvis der ikke bliver malket ud.
 17. Nej søvn er ikke noget jeg får noget af. Er oppe flere gange om natten og mindst en Tine hver gang. For skal skifte Louise og så amme og så give sondemad og så malke ud Så falder i søvn mange mærkelige steder og stillinger
 18. Louise er 3 uger og 3 dage (37+3) Jeg tænker bare om det er normalt at jeg tuder flere gange daglige bare ud af det blå
 19. Hvor længe smitter det. Skal der være bare være sår på eller skal sår skorperne være faldet af?
 20. Hvor længe er det okay/normalt at få spontane tudeture
 21. Skal de små også bøvses af når man ammer
 22. Stort stort tillykke med ham
 23. Det er ikke nemt eller billigt at finde præmature tøj. Så vi havde kun et sæt. Men manden fik købt 3 sæt mere i dag i str. 44 og 4 bodyere i str. 40. Så kan vi klare os lidt.
 24. Takker bare pænt Tak til det du tilbød
 25. Louise er 1,5 dag gammel nat og alt er gået nemt med hende. Men hele natten har hun grædt, klynker og skreget. Så da kl. var 05.30 tilbød personalet på Neo at tage hende så jeg kunne få lidt søvn. De har kunne se hun har mad i maven der ikke bliver fordøjet, så nu har de lagt hende på maven. Håber det hjælper, for det var virkelig hårdt ikke at kunne trøste hende.