Liam&Zoey

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Liam&Zoey

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 03/07/1984

Profile Information

  • Lokation
    Ballerup
  • Interesser
    mine 2 unger:)
  1. begge min unger har været omkring 1 år hvor vi har lavet sengen om... de bliver begge i dem om natten..
  2. ja 2 gang mærket jeg dem ikke.. kun lige den sidste ve. hvor hoved så kom ud.. min jm var super god til at dirigere mig i forskellige stillinger. så hun lå helt ved udgangen da jeg fik den første rigtig pres ve der gjorde ondt. kan læse i mine papiere at jeg vist havde haft pres veer i ca 20 min..
  3. altså jeg trodet jeg kunne få liam til at side på potten.. så købe en fin en med lyd og det hele.. han gad overhoved ikke side på den.. da han var omkring 2,5 fik han lov at vælge en potte.. men nøj det er klamt. og han var selv ved at brække sig over det og ville hellere bare side på wc. han var ble fri kort efter han var 3. tror nadja selv siger til. når hun er opmærksom på at hun tisser i bleen.. og så ville jeg købe dem man kan sætte på wc. de synes jo det er lidt sjovt når de ser os side der ;)
  4. vi har valgt at tage zoey ud af dp. Hun er næsten 18 måneder. hun har gået der i 3 måneder. jeg går hjemme, så vi blev enige om at tage hende ud istedet for at finde en anden dp. har i nogle gode lege, aktivitet vi kan lave? vi går tur hver dag.. og hende storebror underholder meget når han kommer hjem.. kender i nogle gode legestuer osv i kbh området?? camilla
  5. super fed konkurrence ;)
  6. ..
  7. jeg har født på herlev. kan kun anbefales.. havde et super foløb. fødte ambulant. selvom de helst så jeg blev derude..
  8. vi sagde fra med det samme.. med liam fødte jeg kl 19.30. og familien var ikke helt tilfreds med at de ikke måtte komme med det samme.. men vi kunne ikke få moderkagen ud og var usikkert om jeg skulle ned og ha den fjernet. så de kom morgen efter. samme gjorde lars forældre min søster og familie og onkel og familie. vi tog hjem efter det sidste besøg. hvor liam er 1 døgn gammel.. med zoey havde vi på forhånd sagt at liam kom først.. så måtte andre vente.. lars søster og kæreste kom med liam da vi lige er kommet hjem fra sygehuset ( 3 timer efter fødslen) lidt efter kom lars forældre. de blev ca 45 min. kort efter kom min mor hendes kæreste og min søster med pizza og de var der ca 30 min.. så havde vi ro resten af aften.. dagen efter kom min mor igen med blomster og gave. samme gjorde min far.. det var de besøg vi fik.. min 2 andre søstre kom først lang tid efter. så det var helt fint.