karama

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    106
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About karama

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag 07/28/1984

Profile Information

  • Status
    Andet
  • Lokation
    Aalborg
  1. Ja jeg fangede det bagefter :whistling Men tak for du lige gjorde opmærksom på det alligevel :) Er det egentlig nødvendig at supplere med sådan en jern-pakke også? Jeg har nemlig set de også sælger sådan nogle.
  2. Tak for dit svar :) Tjek til de første fire, og folinsyre har jeg da egentligt hørt om, det må jeg lige købe også. Livol kender jeg ikke, men det er da bestemt ikke dumt at sparer lidt :)
  3. Jeg vil også gerne være med :)
  4. Hej :) Jeg har lige slettet indlægget da det blev lidt for personligt :)
  5. -

    Ej hvor træls at være sådan plaget af edderkopper. Jeg har selv været enormt bange for dem da jeg var yngre. Nu kan jeg tage dem op i hænderne, men den første spontane reaktion når jeg ser en edderkop er stadig frygt, som jeg så hurtigt får under kontrol. Dog undgår jeg stadig gerne de helt store, så jeg er glad for jeg ikke bor et sted som ts. Stakkel! Åh ja kamel-edderkopper, dem har de bl.a. i Irak, så da min mand var udstationeret der, så han mange af dem - også i deres egen lejr. De skulle altid huske og kontrollere støvler for edderkopper, inden de tog dem på. Jeg synes det ikke mest skræmmende ved dem er deres hurtighed, men det at de kan hoppe flere meter og at deres bid er bedøvende, så de kan spise af et sovende bytte, uden det vågner af smerten. De er seriøst meget skræmmende!
  6. :haha :haha
  7. Hvor er hun kær, især i det æsel-kostume :loveshower
  8. Ej det lyder godt, det må vi også prøve herhjemme :)
  9. Vores er lidt anderledes i denne uge, da vi skal på weekendophold :) Mandag: Kylling med fuldkornsravioli Tirsdag: Tærte med skinke og broccoli Onsdag: Kartoffelsuppe Torsdag: Pita m. tun Fredag: Tapas (Det tager vi med) Lørdag: Sushi (Ude) Søndag: ? (Ude)
  10. Det er super flot klaret, at du stadig hænger i :respekt jeg kan sagtens nikke genkendende til det med vaner, men jo flere gang du gør de ting uden en smøg, jo mindre vil du forbinde dem med smøger :) Det bliver heldigvis meget nemmere!
  11. Hun er bare fuldstændig bedårende :loveshower
  12. Uhm vi fik hjemmelavet pizza, den var rigtig god :)
  13. Hvor er det synd for dem, det må være forfærdeligt for dem :( Men det er godt at pigen bliver tilgodeset i denne sag, så hun forhåbentligt undgår at tage skade!
  14. Jeg undgår hende som regel, og det er netop fordi, jeg synes, at det er helt forkert, at man kan blive kendt på den måde :wacko Men jeg har set lidt, og har også tænkt på om hun spiller dum eller i hvert fald overdriver, da det er svært at forstå, at nogle kan være så blanke :rolleyes
  15. Det er så frygteligt alt det de udsættes for lige nu, heldigvis er de gode til det der med atomkraftværk, ellers kunne det allerede være MEGET værre lige med hensyn til det :(