mudi84

Medlemmer
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mudi84

 1. Min kæreste har stærkt nedsat sædkvalitet. Vi har fået testet det 2 gange på Holbæk og er så kommet på rigshospitalet nu, da jeg ønskede at det skulle forgå derinde. De har testet den første prøve og da vi var inde og han skulle lave prøve nr 2, så jeg at der stod ICSI på hans prøveglas, er det fordi de har vurderet at det er den vej vi skal? Vi har begge, 2 børn fra tidligere forhold. Jeg har ikke haft problemer med at blive gravid, men min kæreste har haft, da det tog dem over 1 år at blive gravid med den første. Hvor mange forsøg brugte i på at blive gravide via ICSI Er der mulighed for at det går hurtigt, når jeg ikke før har haft problemer med at blive gravid?
 2. Indtil videre har vi ikke nogen tal på hans prøver. Han skal til lægeundersøgelse, hvor vi vil få svar på hans prøver, d 30 okt. Og til konsultation på fertilitetsklinikken d 11 jan.
 3. Hvis der er ferielukket, forstår jeg bare ikke jeg kan være nr 1 i telefonkøen, ringer jeg op igen er jeg nr 3 og venter jeg, så nr 2. Men nu kommer vi heldigvis videre
 4. Hvor længe gik der fra i var hos lægen til i fik brev fra fertilitetsklinikken om første møde? Vi var hos hans læge d 18 juni og han sendte til fertilitetsklinikken mens vi var der. Vi har ikke hørt noget endnu.
 5. Nu er det lykkedes mig at komme til rigshospitalet i stedet for, hvilket vi hellere vil. Fik af vide at de bestræber sig på at sende noget indenfor 14 dage, men pga ferie, kunne det godt være der går lidt ekstra dage, men ikke en måned. Så nu venter vi spændt på at høre fra rigshospitalet.
 6. Ok. Har kigget lidt på de forskellige klinikker, den skulle være sendt til Holbæk, når jeg læser om deres, så står der at vi indenfor 8 dage efter de har modtaget henvisningen vil modtage brev om det videre forløb, nu er det 1 måned siden den blev sendt og vi har ikke modtaget noget. Jeg har forsøgt at komme igennem til Holbæk idag, men det lykkedes ikke efter 2 timer
 7. Hvornår blev i henvist
 8. Hmm mon ikke her er flere fra sjælland?
 9. Hvor mange og hvem kommer fra sjælland? Er her mon nogen som kunne have lyst til at stikke hovederne sammen?
 10. Hej de damer :-) Ja nu melder jeg mig på banen igen. Jeg er 33 år og mor til to drenge på 10 år og 14 år. Min kæreste og jeg er igang med projekt baby, desværre kommer det nok ikke til at lykkedes af naturlig vej, men håbet lever. Vi er igang på fertilitetklinik, så nu må vi se hvad tiden bringer.
 11. Så er det godt at min kæreste kommer hjem imorgen(han sejler)
 12. Det er helt nyt for mig at tage/bruge æl test. Jeg har haft lidt svært ved at forstå hvordan den/de skal forstået/læses korrekt, jeg troede at den første jeg tog var positiv nok, men efter at have læst brugsanvisningen, blev jeg jo noget klogere, men jeg var alligevel i tvivl om den var positiv nok. Efter at have læst brugsanvisningen gentagende gange, tror jeg at jeg har fået forståelsen af dem. Men jeg er lidt i tvivl om min æl test var positiv nok igår eller om det er den fra idag jeg skal gå ud fra. Syntes ikke det måske er helt nemt at se på billedet, men nu kan i jo vurdere. Jeg har tastet i æl beregneren, for at se om testene og æl beregneren skulle passe. Håber der er nogen som er mere kloge på dette område en jeg.
 13. Hvordan er det gået?
 14. Det ser sådan ud, tillykke
 15. Jeg har ikke før haft problemer med at blive gravid(første graviditet var ikke planlagt, det var nr 2 og stod med en positiv test efter ca 1 1/2 mdr. efter p-pille stop), men nu har vi forsøgt i et år. Vi har afleveret en sædprøve, som vi venter svar på. Men tænker at der må være noget man kan gøre for at øge chancerne for at blive gravid naturligt. Jeg ved godt at man kan tage gravid vitaminpiller, men at der er mange som anbefaler gelè royal til både kvinden og manden, er der nogen som har erfaringer med dette, hos begge køn? Hvad er bedst, gravitamin eller gelé royal?
 16. Tillykke, der er vist ingen tvivl
 17. Har aldrig hørt om den side før, men den virker ret ny, så mon ik at det er i orden. De ser da ganske udmærkede ud.
 18. Kom frisk :) Hvem og hvor mange børn. Jeg har selv to drenge en på 8 år og en på 5 år.
 19. Det kommer an på barnets hoved størrelse. Min den yngste på 6 år bruger en str. XS, har ikke lige målt hans hoved, men den passer ham fint. Jeg har ikke selv et stort hoved, så jeg kan passe børnestørrelse hehe, min hue fra HG var en str. 52.
 20. Har en dreng på 8 år som er begyndt at blive mere blufærdig overfor mig. Hvornår kommer drenge i pubateten? ca Hvordan med jeres børn, hvornår begyndte de at blive mere blufærdig overfor jer?
 21. Jeg kan kun snakke for mig selv. Da jeg ventede min første, gik min slimprop af flere gange og det var sådan nogen gele agtige stykker, lyse. fra det første røg hos mig til jeg havde født gik der præcis en uge, men pas, da du ikke er længere henne end du er, hvis det er den som er røget, mon så ikke den gendanner sig, så han nok skal blive derinde.
 22. Det lyder som en meget god pris. Har i tjekket det ud på nette, hvad andre sælger samme model for fra samme år osv.
 23. Hej med dig :)
 24. mine drenge var også omkring de 4 4 1/2 år.
 25. Ja vi har fire af dem, min dreng er glad for dem. Ligesom med totte og lotte bøgerne.