Lolo

Medlemmer
 • Content count

  133
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lolo

 1. Jeg står og mangler en pusletaske. Har lidt kig på babymoov pusletaske da jeg synes den har gode ekstra ting med som termoflaske, pusleunderlag og lille taske til opbevaring af sutter. Er der nogen der har erfaring med denne taske? Eller en anden taske I har været rigtig glad for. Mit eneste krav er at der er pusleunderlag med i tasken.
 2. Godmorgen piger Jeg har termin på søndag og var i går til sidste vægtscanning, da de tidligere har vurderet at min søn i maven var lidt til den store side, så de ville sikre sig at han ikke var blevet alt for stor til termin. Scanning gik fint og han blev vurderet til ca 3800-3900g. Men....... jeg havde før graviditeten en smule forhøjet blodtryk og havde i starten af graviditeten selv læst mig frem til, at man så ikke må gå længere end til termin. Derefter igangsættelse. Så det har jeg naturligvis spurgt ind til ved flere lejligheder og flere forskellige fagpersoner og er hele tiden blevet mødt med svar der lød: "øhhhmmmm, det ved jeg ikke lige noget om" eller " nej det har jeg aldrig hørt om før". Så til sidst tænkte jeg, at hvis der var nogen der mente at det var nødvendigt, så havde de nok sagt det og slog tanken hen igen. Men i går siger lægen så at jeg jo skal sættes i gang til termin pga mit blodtryk, selvom det er yderst velreguleret og fuldstændig under kontrol. WHAT!?! Jeg blev simpelthen så ked af det på vejen hjem fra sygehuset. Det er slet ikke den fødsel jeg ønsker mig og jeg er vred over, at de ikke har forberedt mig på det noget før, når jeg nu selv har spurgt ind til det så mange gange. Og samtidig sidder jeg tilbage og tænker på hvordan det mon kommer til at forløbe. Det eneste hun sagde i går var, at jeg skal møde op på mandag morgen og så får jeg to piller. Så gav hun mig en folder om igangsættelse og mener åbenbart, at jeg kan læse mig til resten der, hvilket jeg overhovedet ikke kan. Jeg påtænker at ringe til min jordemoder i dag og høre om hun kan give mig lidt mere information og lidt ro i hovedet, men jeg kunne stadig godt tænke mig at hære fra nogen af jer der har prøvet at blive sat i gang. Hvordan var jeres forløb? Tog det mange dage før der kom gang i noget eller gik det hurtigt? Hvordan oplevede I veerne? Håber nogen har tid/lyst til at svare. Alle input er velkomne. I mellemtiden vil jeg sidde og heppe på at blob beslutter sig for at komme ud af sig selv inden mandag!
 3. Ja de vil indlægge mig for at holde øje med mit blodtryk. Og det vil jeg bare så gerne undgå. Der er en lille mulighed for at jeg måske kan få lov at tage hjem hvis jeg selv vil holde øje med det derhjemme, men der er jo også en grund til at de anbefaler at man bliver på sygehuset. Så den må jeg lige gå og tænke lidt over til på mandag. Jeg er glad for at høre at du synes det har været fine veer. Man hører så meget om folk der får vestorm osv ved igangsættelse.
 4. Tak for svar. Jeg tror måske også det var det der fyldte rigtig meget i går. At de ikke har forberedt mig bedre på det. For de har jo hele tiden vidst det med mit blodtryk, så det burde de have fortalt mig helt fra starten. Specielt når jeg nu selv har spurgt til det. Jeg har både snakket med min jm i dag og den læge jeg var inde ved i går. Lægen beklagede meget at jeg ikke var blevet ordentlig informeret om forløbet tidligere og havde lidt svært ved at forstå det, da hun siger at det er helt normal procedure ved dem at sætte i gang til termin når man har forhøjet blodtryk. Det hjalp lidt at snakke med hende og jeg fik svar på lidt spørgsmål. Og jeg spurgte til om der overhovedet ikke var nogen mulighed for at få lov at tage hjem når jeg har fået de første piller. Det mente hun måske godt kunne være en mulighed, hvis jeg er tryg ved selv at måle mit blodtryk hjemme. Så det lettede også lidt. Men det ændre ikke ved at det absolut stadig ikke er min drømmefødsel og jeg vil gøre næsten hvad som helst for at sætte gang i det inden. Så jeg har faktisk også tænkt på akupunktur, men kan også være i tvivl om hvor meget jeg kan nå at få ud af det.
 5. Tak for svar Det lyder jo som et rigtig fint forløb. Hvis det udvikler sig sådan, så kan jeg godt leve med det. Jeg må så desværre ikke tage hjem og afvente, da de netop vil holde øje med mit blodtryk. Hvis bare jeg måtte det, så ville jeg heller ikke synes at det var helt så træls. Var du gået over tid da de satte dig igang? Det er nemlig en af mine bekymringer. At kroppen slet ikke er klar til det og det derfor måske kommer til at trække ud. Den lille fyr har ikke engang sat sig fast i bækkenet endnu og der er absolut intet i min krop der føles som om at den er ved at gøre sig klar til fødsel. jeg tænker, at hvis man bliver sat i gang fordi man er gået over tid, så er der nok også en større chance for at kroppen bare skal have en et lille skub for at sætte gang i tingene.
 6. Stort tillykke med graviditeten og velkommen Der er desværre ikke rigtig gang i denne terminsgruppe
 7. Hej piger Jeg håber der er nogen der har lidt erfaringer her. Jeg er i dag 26+1 og som overskriften siger, så har jeg en foranliggende moderkage, som der bliver holdt øje med idet den jo gerne skal flytte sig inden termin. Ellers bliver det PKS. Jeg har egentlig ikke tænkt så meget over det før nu, ud over at jeg selvfølgelig lige skal vænne mig til tanken om, at jeg måske ikke kommer til at føde normalt som jeg rigtig gerne vil. Men i torsdags begyndte jeg så at bløde. Frisk blod og ikke store mængder, men det var der og kom over flere gange. Stor panik da jeg har en SA og en MA bag mig inden denne graviditet Var en tur omkring akutafdelingen på Gyn i fredags, hvor de scannede mig og alt ser fint ud. Jeg blev dog bedt om at forholde mig i ro til onsdag i denne uge. Og hvis det sker igen, så er det en fuld sygemelding frem til termin. Jeg synes, at det niver og spænder mere hen over den nederste del af underlivet og synes ikke, at baby er helt så aktiv som han plejer at være. Jeg mærker ham dog. Men det var ikke noget de virkede til at bekymre sig om på sygehuset. Lørdag og søndag har jeg så virkelig forholdt mig i ro og ikke lavet noget som helst og der har ikke været andet end en lille antydning af lyserødt på papiret i går morges. Men her til morgen er der så blødning igen. Ikke store mængder men det er der. Er der nogen andre der har prøvet noget lignende? Hvad mærkede I? Hvor meget blødte I? Hvordan forholdte I jer til det og gik det i sig selv igen? Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigst for mig at baby har det godt, så hvis de ender med at sige, at jeg skal ligge mig på langs den sidste del af graviditeten, så må jeg jo gøre det, selvom jeg det vil blive svært for mig. Men jeg har jo for pokker ikke lavet noget som helst der kunne udløse det denne gang! Håber der er nogen der har nogle erfaringer de vil dele.
 8. Ok. Tak for lidt input Jeg har været forbi akut afd igen i dag og er blevet sygemeldt på ubestemt tid. Så nu må jeg affinde mig med at lave ingenting det næste stykke tid. Jeg håber virkelig at mit stopper igen ligesom dit.
 9. Tak for svar Jeg synes jo virkelig også at jeg passer på lige nu, så det er lidt frustrerende at det ikke stopper. Men dit stoppede igen efter nogle uger? Fik du lov til at blive ved med at arbejde?
 10. Slet ikke nogen der har prøvet noget lignende?
 11. Hej alle og rigtig glædelig jul Jeg står i den situation at jeg har fået en ammepude i julegave. Nu bliver jeg så i tvivl, om den jeg har fået er god nok. Det er denne her ammepude fra Baby Dan jeg har fået. Den er med polyesterfyld og det er det der bekymre mig lidt. Størrelse, form osv virker fint. Den virker ikke som om at den vil forme sig særlig godt efter baby når man ammer. Jeg kan huske, at min søster havde sådan en med kugler i til begge sine piger og den synes jeg jo netop virkede som om, at den nemt formede sig efter baby og også var god da de begyndte at sidde op, da den var nem at forme rundt om dem, så de havde god siddestøtte. Hun siger så dog, at hun synes den meget nemt faldt sammen under pigerne når hun ammede, så hun ikke synes de lå helt godt, hvilket hun ikke mener denne vil gøre. Jeg er førstegangsfødende og helt på bar bund her, så jeg håber nogen kan hjælpe. Polyesterfyld, kuglefyld, Foss flakes? Hvad er jeres erfaring med ammepude?
 12. Jeg endte med at købe en med fossflakes og jeg er slet ikke i tvivl om at det er den rigtige beslutning. Den er virkelig lækker.
 13. Er den jævn i fyldet, hvis du forstår hvad jeg mener. Den jeg har fået virker nemlig som fyldet er klumpet sammen nogle steder og der derfor slet ikke er noget andre steder.
 14. Er den jævn i fyldet, hvis du forstår hvad jeg mener. Den jeg har fået virker nemlig som fyldet er klumpet sammen nogle steder og der derfor slet ikke er noget andre steder.
 15. Den fra Sebra er også med polyesterfyld så vidt jeg kan se. Så måske det alligevel ikke er så skidt med den jeg har fået. Så håber jeg bare ikke at den falder alt for hurtigt sammen. Er der mon flere der har erfaringer med fossflake?
 16. Så er det vist også ved at være tid til at jeg melder mig på banen i denne terminsgruppe Jeg har termin d 4.6.17 og har lige været til nakkefoldsscanning i går, som gik rigtig fint. Første trimester har været ret ok fysisk for mit vedkommende. Et par uger med en del kvalme, men ellers har jeg været nogenlunde forskånet. Har stadig en del ligamentsmerter/mens smerter og ømme bryster men ikke noget det ikke er til at holde ud. Psykisk er det en helt anden sag. Dette er min 3. graviditet og der er stadig ikke kommet en dejlig baby ud af det. Sidste gang fik vi at vide til nakkefoldsscanning, at fosteret var gået til i starten af uge 10 uden at jeg overhovedet havde mærket noget til det. Så der har været en helt masse bekymringer ind til nu, men efter scanningen i går håber jeg, at vi kan begynde at slappe lidt af og glæde os Glæder mig meget til at følge jer andre
 17. Tak piger....... Psyken har det desværre ikke bedre i dag. Tværtimod. Jeg har læst lidt rundt omkring på nettet omkring kirurgisk og medicinsk abort og en ting er helt sikkert! Jeg NÆGTER en medicinsk abort! Jeg kan slet ikke holde tanken ud :( Jeg vil bare gerne have det overstået hurtigst muligt!
 18. Vi var jo til nf i dag og jeg må nu sige pænt farvel til denne terminsgruppen. Det er anden gang det sker nu. Vores lille foster er dødt lige efter vi fik ts med fint foster og hjertelyd 8+5 Vi er helt i opløsning her hjemme og jeg har mildest talt svært ved at holde ud at være i min egen krop lige nu! Der er ingen ord der kan beskrive de følelser jeg har I morgen skal jeg på sygehuset hvor det besluttes om jeg skal have medicinsk abort eller kirurgisk.
 19. Og det er bestemt ikke blevet nemmere efter at jeg i dag havde lidt rødt på papiret da jeg skulle ud og tisse på arbejde. Derefter en masse rumsteren og smerter i underlivet, som jeg ikke har mærket noget til i flere uger nu :( Må bare krydse fingre for at alt er ok til nf i morgen.
 20. Jeg er også træt af at jeg har det sådan, for vil så gerne bare glæde mig. Jeg prøver virkelig at sige til mig selv at alt er ok. Men jeg håber da meget at glæden ved det hele kommer efter nakkefold.
 21. Det tror jeg også at jeg gør. Er der nogen af jer der er med i den fra Min mave? Den er jeg nemlig allerede i. Der er en hemmelig gruppe, så der er ingen der kan se at man er medlem eller at man skriver derinde. Og der er masser af mennesker og en masse aktivitet.
 22. Jeg skal også på tirsdag. Jeg synes desværre ikke rigtig at jeg kan glæde mig til det nu hvor det er så tæt på. Jeg er SÅ bange for at få at vide at der er noget galt, eller endnu værre, at der slet ikke er en baby mere. Hvis alt er ok på tirsdag, så håber jeg at jeg endelig kan begynde at glæde mig over min graviditet :)
 23. Er det hemmelige grupper?
 24. Jeg arbejder på en afdeling på sygehuset som har en del kontakt med Gitte Glavind og har en kollega som er i fertilitetsbehandling og er tilknyttet hende. Derudover havde vi faktisk selv fået en henvisning til hende, men nåede at blive gravide på naturlig vis inden vi fik brugt tiden. Da vi bestilte tid var der ca 2 mdr ventetid. Men problemet er jo nok, at I desværre render ind i sommerferie osv og så er ventetiden længere. Når det så er sagt, så har jeg KUN hørt godt om hende! Hun er vældig populær og min kollega anbefalede hende netop til mig, da jeg spurgte om hendes erfaring. Jeg kender desværre ikke så meget til de andre i området. Har bare hørt at Gitte er den bedste når det handler barnløshed.