Mortil2drenge

Medlemmer
 • Content count

  479
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mortil2drenge

 1. Akupunktur har helt klart været bedste behandling i begge mine graviditeter hos mig. Har også gået kvalmestillende medicin men akupunkturen var faktisk bedst. Den første gang kunne jeg få det ved egen læge. Anden gang var det på sygehuset med en henvisning fra lægen.
 2. Vi har integreret institution men det er bygget lidt anderledes op. Børnene bliver rykket op i børnehaven når de er fyldt 2 og er meldt klar til det. Så er de vuggebarn i børnehaven. Jeg var meget skepsis men det fungere rigtig godt. Asger blev endda flyttet en måned får han fyldte 2 fordi han er en robust dreng der manglede modstand. Han har nu gået der i 6 mdr og stortrives. Ingen problemer med han bruger ble, sover til middag eller noget andet.
 3. Vi købte en Cybex pallas autostol med isofix. Den har fungeret upåklagelig.
 4. Har sendt dig en pb
 5. Der har jeg også været. Jeg valgte at blive steriliseret.
 6. Han er gået baglæns i hans måde at være på. Han vil bæres på hele tiden, mades og søger rigtig meget tryghed. Så det skal han have lov til. Jeg skal ikke presse ham når han ikke vil spise for hvis han er sulten nok kan han sagtens spise. Jeg skal finde en ny måde at putte ham på, da han pt ikke finder ro selv som han har været virkelig god til. Jeg venter på at vores socialrådgiver tager kontakt vedr. lidt hjælp og jeg skal sige til hvis vi har brug for ekstra snak med hans psykolog. Men det vigtigste er at forstå at han reagerer normalt for hvad han har gennemgået og støtte og anderkende ham nu. Det vil gå over igen. Men det er virkelig svært når han ikke sover om natten og vi selv er udkørte og derved mangler overskud. Så pt kæmper vi med at få vendt den nedadgående spiral til at gå opad igen.
 7. Asger har stress tænk at et barn har været så meget igennem at han som knap 2,5 årig har fået stress. Jeg er knust.
 8. Felix skal være Star troopers og Asger brandmand.
 9. Mon en 2 årig kan opleve en tur på sygehuset traumatisk så så det får problemer med søvn og appetitten. Asger har haft det så svært de sidste 9 dage og græder så snart vi snakker om at sove. Han spiser ikke rigtig og hvis han presses lidt kaster han det op. Og jeg er efterhånden slidt op. Jeg har søgt hjælp til ham men føler jeg famler i blinde.
 10. Stort tillykke med en prins. Det er skønt at være drengemor ☺
 11. Så fortjent. Stort tillykke.
 12. Felix havde feber ved de 3 første men ikke ved 5 år. Han fik en lakrids pibe for stikket og så var det overstået.
 13. Vi mærkede intet til det.
 14. Det mine drenge har fået mod øjenbetændelse var sådan lidt tyk noget som man lagde i bunden af øjet. Det sviger lidt når man får det i. Måske jeres også går det. Derfor kan de ikke lide det og de kan udemærket huske hvad der skal ske.
 15. I går sendte de 4 børn bare fra Asgers stue hjem fra børnehave. Asger var den ene. Der er skoldkopper i begge byens institutioner så nu får vi da det overstået. Vi har heldigvis fået arrangeret pasning hele næste uge
 16. Danefæ vrs Mads og Mette Hummel h&m småfolk (specielt print til når de er helt små)
 17. Vi har haft det i Felix institution og jeg er ked af at sige det men det spredte sig hurtigt. Det startede i den anden ende af Silkeborg og det er alligevel en ret stor by. Embedslægen godkendte at børn ned til 12 mdr fik deres mfr men ellers var der ikke så meget at gøre end det du gør nu. Det er heldigvis de voksne der bliver hårdest ramt.
 18. Barnets første sygedag er overenskomst bestemt og ikke noget man har krav på men en gode mange firmaer tilbyder kan man vel godt sige. Hos os får man først barnets første sygedag betalt efter 6 mdr. Forinden betaler man dem selv.
 19. Jeg ville give Panodil hver 6 time så længe den er høj og så hver opmærksom på hans almene tilstand. Så længe han er kontaktbar vil jeg ikke være nervøs for ham endnu.
 20. Jeg ved jo ikke hvad dag du har ændret kortet og hvornår lønnen bliver kørt men hvis det er rettet først på måneden burde det være ændret.
 21. Når du ændrer et skattekort får din mands virksomhed på at der er et nyt skattekort som de henter. Alt efter hvornår du har ændret skattekortet og virksomheden kører lønnen burde i kunne se en ændring i første lønkørsel efter skattekortet er klar.
 22. Sikke da en drejning. Håber han trods alt er ok
 23. Luksusbrok. Er i dag blevet indkaldt til samtale... I morgen! Ved ikke lige hvordan jeg klarer det overfor jobbet nu jeg også skal flekse torsdag for en anden samtale. Torsdag er det drømmejobbet jeg skal til samtale ved. Legoland kunne nu også være spændende... Tænke tænke.....
 24. and med alt til ☺️
 25. Fedt hun tager røven på jer og får sovet lur igen