LOG

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    24
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About LOG

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Jeg har nappet en pille hver evig eneste dag, siden projekt baby startede i januar 2008. Det er dældytme mange piller...
  2. Vi er "på den" hvis vi ikke ender ud med at få en dreng eller to. Har kun ideer til drenge navne - drømmen er tvillinger.. Julius & Alvin. ;)
  3. Hej Marlene jeg har også endo i svær grad. Er opereret to gange. Den sidste gang, maj 2010, fik jeg fjernet et stykke af tyktarmen, da endo'en var gået ind i tarmen. Det har angrebet blæren, men jeg er ikke blvet opereret for dette endnu. Vi har været i behandling, icsi, siden operationen. Har været gennem 3 forsøg og 1 frys unden held. Vi har nu et frys tilbage. Hverken Skejby eller Brædstrup er positive over for at jeg kan blive gravid. Tarm operationen er stor og voldsom, men er noget at det bedste jeg har gjort. Jeg har fået det meget bedre efterfølgende. At jeg så står nu, næsten 1 år efter og har det skidt igen - tja det er jo så hvad det er. Ja, jeg var jo nok ikke til meget hjælp.
  4. Capri i bøgeskoven i Skanderborg. Eller vandrehjemmet. De ligger begge utrolig smukt.
  5. Hej med jer. Er der nogle af jer, der kender en god diætist? Det skal være en der har kendskab til barnløshed og Endo. Også skal det være i nærheden af Aarhus, Horsens, Skanderborg.. :)
  6. Sara Blædel. Jussi Adler Olsen Også har jeg lige købt Jordens Børn, så må vi se om det er noget. Har læst 2 som er helt fantastiske, kan dog ikke huske hvad fortatteren hedder. Men bøgerne, Drengen i kufferten og Etr stille umærkeligt drab. Også er der selvfølgelig Hypnotisøren, og heller ikke der kan jeg huske forfatteren. Måske er det Lars Keppler.
  7. Jeg er på arbejde.. Helt til kl. 18 :( Ikke sjovt at være offentligt ansat, når lille juleaften er en torsdag.. Suk.. Manden, tja han er nok hjemme ved 21 tiden - hvis jeg er heldig..
  8. Hi hi fedt måde at gøre det på... :balloons
  9. Ja, jeg mener i hvert fald at jeg fik taget to blodprøver. Er dog i tvivl med den på 21. dagen - det kan jeg ikke lige mindes. Da min mand havde afleveret sædprøven, første gang i forbindelse med besøg hos Gyn. - der fik vi kun svar på at den var dårlig og vi blev henvist til Brædstrup. Da han så lavede en prøve i Brædstrup, der fik vi beskeden om at den var dårlig og hvad der så skulle ske - og i vores tilfælde var det icsi.
  10. 2 + 1 frys. Så der er et mere at gøre godt med. Men det bliver først til februar/marts. Jeg skal have en måned på p-piller og derefter nedreguleres i 2 måneder. Jeg må indrømme at jeg er ved at miste modet. Jeg tror ikke på det mere, 3 år har vi snart kæmpet.
  11. Ingen mens = at jeg får piller der holder den tilbage!! Blodprøven var negativ!!
  12. Så kom dagen hvor jeg igen skulle have taget blodprøve.. Jeg får svar senere idag. Men i morges testede jeg derhjemme og den var negativ. Jeg er så ked af det, jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre. Måske det bare ikke er meningen at vi skal have børn.. Åhh har virkelig lyst til at grave mig ned og først komme op når der sidder et barn og venter på mig!
  13. Ja, det kender jeg faktisk godt. Måske man skulle kigge lidt nærmere på det. Hvis man køber det på nettet, så er det faktisk nogle OK priser.
  14. Det gør ondt, dybt inde imit pantefoged hjerte at se den slags... suk...
  15. Hvad er forskellen på de to svøb?? Jeg har også fundet en "pakkeløsning". Man kan købe garn og opskrift på Ude og Hjemme shoppen. Det koster 420 kr. Så mangler jeg bare at være gravid, så jeg kan sætte svigermor igang med at strikke... :loveshower