pcdk

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    5
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About pcdk

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 04/02/1980

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    14-10-2015
  1. Hej alle. Jer der har gjort nogle gode udstyrs kup i Tyskland... hvilke butikker (evt. Online) har i haft gode erfaringer med? Jeg ved Babyone i Flensburg er ret populær... men hvilke er ellers gode/billige ? Vi mangler stort set alt i udstyr, da det er til den første.... ;-)
  2. Hej alle Vil lige høre hvad jeres erfaringer er med de billigere barnevogne man kan købe i Bilka osv. ? Det er specielt dem i Bilka vi har kig på, men er i tvivl om kvaliteten osv. Kan se at de har fine godkendelser og liggemål på 97 cm... Vi regner kun med at den skal bruges til 1 barn, men hver dag så længe som muligt ;-) Nogle der har erfaringer med disse ?
  3. Hej alle..... Selv om det er lidt tidligt er vi begyndt at tænke i barnevogne... Jer der har prøvet det hele før, hvilke erfaringer har i med de billigere vogne ? Tænker specielt på dem fra Bilka ? Vi regner kun med at den skal bruges til 1 barn, men hver dag så længe som muligt..... Kan se at de er 97 cm. i bilka og fine godkendelser osv.... Synes godt nok det er mange penge at bruge på de kendte mærker, og lige med barnevogn vil vi ikke købe en brugt.... ;-) Nogle med lidt erfaringer ? Nogle der kender nogle der kender nogle med de billigere vogne ??
  4. Hej alle sammen Så overtalte jeg mig selv til også at oprette mig herinde.... tør ligeså stille tro på det hele mere og mere... rammer 10+0 i morgen :-) Men hold da op der er meget der suser rundt i hovedet i den her tid...! Betalte os til en tidlig scanning 8+3 og så hjerteblink, hørte det slå og det hele... vildt!!!! Havde dog for en lille uge siden en lille smule gammelt blod nogle dage i træk... men har overbevist mig selv om at det må være det som mange skriver om ikke betyder noget når der ikke er smerter og det ikke er frisk! men hold da op man bliver bange... heldigvis har det holdt sig langt væk siden :-) :-) :-) Hvor kommer I andre fra i landet ? Kunne være fedt hvis der var nogle fra Østjylland herinde... ;-) Har I sagt det til familie og venner ? VI har kun til nærmeste familie indtil videre...