Diana89

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    69
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Diana89

  1. 29+2. Jeg blev sygemeldt for en måneds tid siden, da jeg har mange plukveer der stråler ned i underlivet og giver nogle forfærdelige jag. Og ondt både for og bagtil, så det er begrænset hvad jeg kan. De sidste 2 uger har jeg fået forfærdelig ondt i ryggen, og sover af H til og vågner udover det nu også med kramper i mine læg. Halsbrand har jeg haft siden uge 5, og det er der stadig nærmest non stop, så jeg er ret gode venner med alminox tyggetabletter
  2. Jeg var lige på vægten idag og den siger + 9 kg
  3. Hvor er i fine:-) her er et af mig taget i tirsdags da jeg var 25+5:-)
  4. Jeg fik målt symfysemål og hørt hjertelyd igår ved 2. Lægebesøg også. Men troede også der skulle tages blodprøver og måles blodprocent, men det fik jeg ikke tjekket.
  5. Det gik rigtig godt idag:-) men hun lå forkert og ville ikke vende sig selvom mor her var oppe og ryste sig 3 gange.. Så scanningsdamen så ikke hjernen fra den helt rigtige vinkel, men intet der ikke så ud som det skulle,. Men hun skal lige have målene på plads, så skal scannes igen om en uges tid, får nærmere besked på e-boks:-)
  6. Aya, og mener vi 2 ca er lige langt henne, og så, så stor forskel på vores livmoder, så det må næsten være noget med højde, længde.
  7. Men måske det også er noget med længden af ens overkrop.. Jeg er en høj pige på 1.78.
  8. Det må det være dino, fordi jeg er 19+5 idag, og min JM sagde for en uge siden at min livmoder gik 4 fingre højere oppe end skambenet..
  9. + 5 kg. En del sidder på lår og baller i stedet for på mavsen..
  10. Lavet igår.. Lidt er der da sket :-)
  11. Jeg er 20+1 den 15, så vi er tæt på hinanden.. Jeg har taget fri den dag, skønt med forlænget weekend:-)
  12. Jeg mærkede hende uden tvivl første gang i lørdags, indvedig, 18+2 og har mærket hende hver dag flere gange om dagen. Igår morges (19+0) da hun sparkede tog jeg mig til maven, og endnu et spark kom og jeg kunne mærke det udvendigt,. Sikke en ubeskrivelig følelse,
  13. Jeg vil også være med:-) jeg skal også til MD scanning 15/5. Hvor langt er du henne julle?
  14. Er der andre der har været til kønsscanning? Jeg var igår, og vi venter os en lille pige, som jeg har haft på fornemmelsen hele tiden, hvorfor, ved jeg ikke:-)
  15. Jeg har termin den 1 i stedet for den 2:-) jeg venter en pige:-)
  16. Jeg er førstegangs 15+3 :-)
  17. Tandpasta har jeg aldrig hørt om nogle skifter ud? Vi bruger lidt forskelligt, mest colgate.
  18. Jeg bruger stadig bio tex vaskekapsler, det har jeg egentlig ikke tænkt meget over.
  19. Jeg har skiftet rengøringsmidlerne og sæbe, shampoo ud til svanemærket. Bruger gosh i makeup, og det var lige så godt som niles jord sagde de i matas. Bruger foundation, pudder og mascara til hverdag. Rygningen kvittede jeg så snart jeg så de 2 streger, opdagede det tidligt, alkohol har aldrig rigtig sagt mig noget, så det er så nemt:-) jeg følger sundhedsstyrelses anbefalinger i forhold til fisk, ost og kød. Parfume bliver kun brugt ved festlige lejligheder, og så kun på et lille sprøjt på tøjet. Men har så opdaget at behovet slet ikke er der, det var ligesom bare en dårlig vane at tage et sprøjt på om morgenen. Synes ikke disse ting er noget der begrænser mig og tænker ikke over det i hverdagen. - førstegangs gravid 15+3
  20. Det var smart susanne :-)
  21. Jeg har også ventet længe i spænding synes jeg. Hvornår skal du til NF fister?
  22. MD 15 maj her, hvor jeg vil være 20+1. Hvad tror i så det bliver aja? :-)
  23. Jeg var 14+6 igår, og han var ikke i tvivl:-) der hvor jeg var giver de garanti fra 14+0, men det er nok forskelligt fra klinik til klinik:-)
  24. Jeg skal også til MD i maj, men synes tiden er begyndt at gå hurtigt nu..