Diana89

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    69
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Diana89

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    24-09-2015
  1. 29+2. Jeg blev sygemeldt for en måneds tid siden, da jeg har mange plukveer der stråler ned i underlivet og giver nogle forfærdelige jag. Og ondt både for og bagtil, så det er begrænset hvad jeg kan. De sidste 2 uger har jeg fået forfærdelig ondt i ryggen, og sover af H til og vågner udover det nu også med kramper i mine læg. Halsbrand har jeg haft siden uge 5, og det er der stadig nærmest non stop, så jeg er ret gode venner med alminox tyggetabletter
  2. Jeg var lige på vægten idag og den siger + 9 kg
  3. Hvor er i fine:-) her er et af mig taget i tirsdags da jeg var 25+5:-)
  4. Jeg fik målt symfysemål og hørt hjertelyd igår ved 2. Lægebesøg også. Men troede også der skulle tages blodprøver og måles blodprocent, men det fik jeg ikke tjekket.
  5. Det gik rigtig godt idag:-) men hun lå forkert og ville ikke vende sig selvom mor her var oppe og ryste sig 3 gange.. Så scanningsdamen så ikke hjernen fra den helt rigtige vinkel, men intet der ikke så ud som det skulle,. Men hun skal lige have målene på plads, så skal scannes igen om en uges tid, får nærmere besked på e-boks:-)
  6. Aya, og mener vi 2 ca er lige langt henne, og så, så stor forskel på vores livmoder, så det må næsten være noget med højde, længde.
  7. Men måske det også er noget med længden af ens overkrop.. Jeg er en høj pige på 1.78.
  8. Det må det være dino, fordi jeg er 19+5 idag, og min JM sagde for en uge siden at min livmoder gik 4 fingre højere oppe end skambenet..
  9. + 5 kg. En del sidder på lår og baller i stedet for på mavsen..
  10. Lavet igår.. Lidt er der da sket :-)
  11. Jeg er 20+1 den 15, så vi er tæt på hinanden.. Jeg har taget fri den dag, skønt med forlænget weekend:-)
  12. Jeg mærkede hende uden tvivl første gang i lørdags, indvedig, 18+2 og har mærket hende hver dag flere gange om dagen. Igår morges (19+0) da hun sparkede tog jeg mig til maven, og endnu et spark kom og jeg kunne mærke det udvendigt,. Sikke en ubeskrivelig følelse,
  13. Jeg vil også være med:-) jeg skal også til MD scanning 15/5. Hvor langt er du henne julle?
  14. Jeg har termin den 1 i stedet for den 2:-) jeg venter en pige:-)
  15. Jeg er førstegangs 15+3 :-)