Biegel

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    70
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Biegel

  1. Vi snakker om her hjemme hvornår de "små" enlig begynder at bruge hovedepude...? Kan huske jeg har haft snakken med min sp, men kan bare ikke huske hvad hun sagde om det... <_< :blush Så er nysgerrig om I har nogle holdninger til det? :)
  2. Ved at der har været en tråd omkring hvornår men går over til juniorseng... :) Jeg er begyndt at kigge lidt efter en, kan jeg kan fornemme at Isabella nok snart enden for ½ år skal have skiftet tremmesengen ud. Men synes så det kunne være interessant hvis I ville vise jeres junior frem, og evt fortælle hvor den er købt :whistling :blush
  3. :lolhit :lolhit :lolhit
  4. Tak for jeres billeder :) det har da sat lidt mere gang i trænker om hvad for en Isaeblla skal have ^_^
  5. Det er ellers også en rigtig fin seng! Synes nu Ikea har nogle ret fine juonirsenge :)
  6. Tror jeg ved hvad det er for en seng Sebastian har! den er rigtig smart! ;) Rutcher han ikke natten lang? :P
  7. Den er også rigtig fin! tak for billedet :)
  8. Uha ja den er smart ;) (og en dyr løsning er det vel enlig ikke, hvis man tænker på at I ikke skal købe tremme og en junoirseng?) :) .
  9. Tak :) den lyder til at være ret pupolære :)
  10. Puha det er hårdt når de små lige pluselig ikke vil sove og man ikke selv får den fornøden ro... :( Her er der perioder hvor Isabella sover rigtig dårligt og vi er hende hos konstandt. Det kræver en masse energi og ja det går ogå ud over kærestetiden... :( Kan der være nogetsom har ændret sig hjemme hos jer, som kan påvirke ham?
  11. Tak for kigget :) Den ser rigtig fin ud! Har godt set på den, og den er bestemt på vores liste ^_^
  12. Tak for svaret :) Ja så kan man sige at Tilde selv gav klart besked :P Isabella vil gerne ligge op af de små sofapuder vi har, og bruger vores hovederpuder når hun putter hos os, men lader ikke til at mangle hendes egen :)
  13. Tak for svaret! Det er også lidt min holdning, når de spørger efter en, men min mand er ikke helt enige <_< :) Derfor er jeg lidt nysgerrig hvad I mener :)
  14. Ja digtet ville jeg helt klart også vælge, sidder med tårer i øjene! det er rigtig godt skrevet :)
  15. Trods alderne er også ramt Isabella og hun bliver 2 d. 28 okt. Men nøj hvor bliver vi sat på prøve! Hun vil alt selv og bliver TOSSET hvis man prøver at hjælpe den mindste smule... Hvis hun ikke får sin vilje smidder hun ned på gulvet og hyler for lungernes fulde krafter, stopper lige og se om vi kigger på hende hihiiii... Sikke et temperament vores ellers så stille og rolige pige har! :sm :)
  16. Vi brugte dem også til vores bryllup og vi var ganske tilfredes med maden ;)
  17. Mums ja lyder lækkert med brunch fra K&J den er jeg med på :mam
  18. Den er jeg med på :7: :glad
  19. I go'morgens danmark i dag havde de noget om autostole synes du skal tjekke det her er linket det :) http://go.tv2.dk/articledag/id-40143383:autostole-dumper-i-test.html
  20. Begge tidspunkter passer mig, men kan godt forstå hvis I der har børn med gerne vil komme til frokost :)
  21. Ok står overfor et valgt... Som jeg er nød til at have have hjælp til at kunne træffe... Og ikke mindst har jeg brug for at få fortalt dette her til nogen! Vi har været igennem 2 IVF behandlinger før vi fik vores skønne pige, men vejen til hende var hård meget hård! Jeg reageret MEGET kraftigt på hormonerne og kom så langt ud at vi var ved at gå fra hinanden. Og først 1 år efter jeg har født føler jeg, at jeg er tilbage som MIG selv (giver det mening?). Jeg er blevet bange for at skulle gennem dette helvede igen, og især nu hvor hvor vi har Isabella - (hvis jeg reagere så kaftig igen vil jeg ikke kunne være der for hende og vil vores ægteskab kunne holde til endnu en omgang?). Nå men så kom vi i snak om donersæd, og da det ikke er mig som er "årsagen" til vi ikke kan få børn selv. Så ville jeg kunne blive insemineret med donersæd uden at skulle gennem den helt store hormon behandling. Meeeeennnn Min mand er helt med på den! Men er jeg noget mere skeptisk over det... for mig er det "bare" den nemme løsning. Og hvad med barnet, skulle det vide sandheden? hvad med familien skal de vide noget? tankerne køre rundt og rundt og rundt!!!! Vil barnet hvis det ved sandheden føle sig anderledes end sin storesøster? HAr en veninde som siger gør det! Barnet vil jo være jeres og min mand vil jo være faren han vil elske det lige så højt som væres datter. Men så køre alle de andre tanker rundt!!!! Hjælp mig!
  22. Hej Tøser! Jeg er frisk på en sommerfest så hvis der er plads til mig, så er jeg klar ;)
  23. Ikast og Thorsø er lige meget fór mig, men Thorsø er da tættere på ^_^
  24. Rigtig mange tak for svart Hilde! Det er jo præcis de samme spørgsmål som køre rundt i mit hovede!!! Dejligt at det lykkes jer at blive gravid med din mands sæd! :loveshower Vores Datter er lavet ved ICSI fik viste skrevet IVF... :wacko Men jeg reagerede SÅ kraftigt på de hormoner. At jeg er rigtig meget bange og nervøs for hvordan det ville blive hvis jeg skulle gennem det helvede igen og ikke mindst nu hvor vi har vores datter... Jeg kan nu godt ha' tanken om at vi får et barn, med donersæd... Men det er bare alle de spørgsmål som gør mig usikker på det. Min mand er helt afklaret på det punkt! Han ved at det vil være hans barne biologisk eller ej og at han vil elske det lige så højt som han elsker vores datter. Han ønsker blot at vi får et barn mere og at det ikke skal blive en lige så voldsom omgang som det var at få vores datter og han vil ikke udsætte hende det vi måtte gå igennem, både som par men også det at jeg blev en helt anden! Vores familier og venner kunne ikke kende mig jeg blev sur hidsig møg modbydlig at være sammen! for at sige det lige ud... Men det er bestem noget vi fortsat snakker om og for hver dag kanjeg mærke det flader lidt mere ro i mit hovede hvad ang donersæd :)
  25. Jeg er også frisk kunne være smadder hyggeligt :)