Biegel

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    70
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Biegel

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 07/26/1982
  1. :lolhit :lolhit :lolhit
  2. Tak for jeres billeder :) det har da sat lidt mere gang i trænker om hvad for en Isaeblla skal have ^_^
  3. Det er ellers også en rigtig fin seng! Synes nu Ikea har nogle ret fine juonirsenge :)
  4. Tror jeg ved hvad det er for en seng Sebastian har! den er rigtig smart! ;) Rutcher han ikke natten lang? :P
  5. Den er også rigtig fin! tak for billedet :)
  6. Uha ja den er smart ;) (og en dyr løsning er det vel enlig ikke, hvis man tænker på at I ikke skal købe tremme og en junoirseng?) :) .
  7. Tak :) den lyder til at være ret pupolære :)
  8. Puha det er hårdt når de små lige pluselig ikke vil sove og man ikke selv får den fornøden ro... :( Her er der perioder hvor Isabella sover rigtig dårligt og vi er hende hos konstandt. Det kræver en masse energi og ja det går ogå ud over kærestetiden... :( Kan der være nogetsom har ændret sig hjemme hos jer, som kan påvirke ham?
  9. Tak for kigget :) Den ser rigtig fin ud! Har godt set på den, og den er bestemt på vores liste ^_^
  10. Tak for svaret :) Ja så kan man sige at Tilde selv gav klart besked :P Isabella vil gerne ligge op af de små sofapuder vi har, og bruger vores hovederpuder når hun putter hos os, men lader ikke til at mangle hendes egen :)
  11. Tak for svaret! Det er også lidt min holdning, når de spørger efter en, men min mand er ikke helt enige <_< :) Derfor er jeg lidt nysgerrig hvad I mener :)
  12. Ved at der har været en tråd omkring hvornår men går over til juniorseng... :) Jeg er begyndt at kigge lidt efter en, kan jeg kan fornemme at Isabella nok snart enden for ½ år skal have skiftet tremmesengen ud. Men synes så det kunne være interessant hvis I ville vise jeres junior frem, og evt fortælle hvor den er købt :whistling :blush
  13. Vi snakker om her hjemme hvornår de "små" enlig begynder at bruge hovedepude...? Kan huske jeg har haft snakken med min sp, men kan bare ikke huske hvad hun sagde om det... <_< :blush Så er nysgerrig om I har nogle holdninger til det? :)
  14. Ja digtet ville jeg helt klart også vælge, sidder med tårer i øjene! det er rigtig godt skrevet :)
  15. Trods alderne er også ramt Isabella og hun bliver 2 d. 28 okt. Men nøj hvor bliver vi sat på prøve! Hun vil alt selv og bliver TOSSET hvis man prøver at hjælpe den mindste smule... Hvis hun ikke får sin vilje smidder hun ned på gulvet og hyler for lungernes fulde krafter, stopper lige og se om vi kigger på hende hihiiii... Sikke et temperament vores ellers så stille og rolige pige har! :sm :)