Vimsfims

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    45
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Vimsfims

  1. Har sendt anmodning :)
  2. Kan ikke finde den? :/
  3. Vores datter kommer til at hedde Vanilla :)
  4. Ja hehe, det er skønt :)
  5. Mange tak :)
  6. 16+4 og så fandt vi i dag ud af, at vi venter en lille pige <3
  7. Lækre billederne der bliver lagt op :) ~ Nøj, Hvor jeg glæder mig til næste mandag!! Kønsscanning :D
  8. Havde vi heller ikke :) men jeg elsker zebra Hehe!!
  9. Blev forelsket i en billig Emmajunga barnevogn med zebra mønster i dag, måtte bukke under! Er kun 15+1, men simpelthen et fantastisk tilbud!!
  10. Det kunne være sjovt, at mødes med andre gravide. Står dog og skal flytte osv lige om lidt!
  11. Ej, hvor jeg glæder mig til, at finde ud af om den er en lille dreng eller pige vi venter os. Regner med at betale mig til en kønsscanning d. 3 Nov :)
  12. Jeg kommer fra Vordingborg og har termin d. 16 april :)
  13. Kan man fortsat få su lån når man får fødselsklip???
  14. Øv Sneugle. Det er jeg da ked af! Op på hesten igen og kærlige tanker herfra!!
  15. Jeg har samme problem som dig.. Jeg aner heller ikke lige hvad jeg skal stille op :( Det er ulideligt..
  16. Hvis vores lille vidunder bliver en pige, så skal hun hedde Vanilla, Olivia eller Izabella :) hvis det bliver en dreng, så er kæresten helt tosset med navnet Albert og jeg med William. Jeg er ikke helt solgt til hans forslag ;) har i nogen gode drengenavne??
  17. Min termin er ændret til d. 16 april efter nf. :)
  18. Hvor dejligt CarinaBlicher :)
  19. Bliver helt ked af det over jeres resultater, når jeg sidder med mit fantastiske resultat på 1:20000.. Krydser fingre for alt går godt for jer, hold hovedet oppe <3
  20. Nøj, hvor tæller jeg ned til fredag d. 10, hvor vi skal til nf scanning!! :) og til d. 20. Hvor jeg har første jordemoder besøg!
  21. 2 uger til nf!! Nøjsh, Hvor jeg glæder mig!! :)
  22. Udfra min første mens. dag i sidste mens. er jeg idag 5+3 uger henne, men jeg synes det er lidt underligt, at man tæller derfra?? Er der nogen der kan forklare mig grunden til det? :) - Det er min første graviditet, så jeg er faktisk rigtig bange for, at miste "alt det jeg lige har fået". Det betyder også, at jeg selvfølgelig "tæller ned" til at ramme de 11+ for at være mere rolig. Er nu lidt bange for, at min første scanning måske viser, at jeg slet ikke er så langt henne??? (Skal scannes d. 4/9) I må meget gerne dele jeres erfaringer fra jeres første scanning :)
  23. Hej alle! Jeg sidder lige og ser de unge mødre (ikke som inspiration) Hehe! Men jeg så, at der var en som har en bog, hvor man kan notere diverse ting om graviditeten, sætte billeder i osv. Lidt spændende for barnet en skønne dag.. Er der nogen der ved hvor man kan få en sådan bog? :)
  24. Ja den lyder som det jeg søger :) mange tak!