Maii

Medlemmer
 • Content count

  188
 • Joined

 • Last visited

About Maii

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 09/07/1981

Profile Information

 • Lokation
  Hvide Sande
 • Interesser
  Mine 3 tøser Celine, Nynne og Zenia fylder alt i mit liv, så der er slet ikke plads til interesser:D
 1. Jeg bruger Nupo som kickstarter i 12 dage. Starter op i morgen og får så kun Nupo de næste 12 dage. Og løber så også. Det fungere for mig og jeg taber 5-6 kg på de dage. Det gør jeg 2-3 gange om året, når jeg lige synes der er kommet lidt for meget på sidebenene.
 2. Tillykke :)
 3. Er i 3F og har ingen planer om at skifte. :)
 4. Vi byggede sommerhus sidste år, så der skal vores sommerferie tilbringes :loveshower Planer for hvad ferien skal bruges på, har vi endnu ikke fundet ud af. Men det finder vi nok ud af med tiden :)
 5. Jeg har mine pigers navn med store bogstaver fra knæ til ankel på begge ben :)
 6. Tillykke med i dag :) Håber du får en uforglemmelig dag. <3
 7. Min største datter fik sine lavet dagen efter hun blev 4 år. Hun snakker ikke godt endnu, men gav alligevel udtryk for at hun VILLE have øreringe. (hun havde nok set det i børnehaven) Jeg viste hende en masse klip på youtube med børn der græd og alt sådan noget, men alligevel ville hun have dem. Så jeg ringede rundt og spurgte de forskellige guldsmede i området om de ville gøre det. Mange sagde nej, men der var et par stykker som gerne ville. :) Vi brugte meget tid på at forklare hende at det kunne gøre ondt og at hun SKULLE have begge lavet samme dag, for det et kun drenge som har 1 ørering (ifølge os) Hun sagde ikke en lyd da hun fik dem skudt i, og var meget stille en halv time efter, men derefter var der ingenting. Og hun lærte selv at dreje dem. I til sidst :) Tillykke til din datter med øreringene :)
 8. I år skal vi bare være herhjemme alene. Mig, min mand og vores 3 tøser. Det var vi også for et par år siden. Og det var bare SÅ hyggeligt :) Så jeg glæder mig. Ingen stress og ingen forventninger om at vi skal spise det og det eller at børnene skal være stille når der skal synges osv. Nej i år er 100% på børnenes premisser. De får deres gaver når vi har spist i så får se lov til at lege indtil de nærmest falder om ;) Når de er kommet i seng kan mig og min mand så se en film og hygge os lidt inden det er sengetid for os også. Den. 25.ende skal jeg til julefrokost med mine kusiner og fætre og den 27.ende plejer vi at holde julefrokost for vores forældre. Nytårsaften forgår nogenlunde ligesom juleaften, med mad og hygge og børnene får lov at være længere oppe så de kan se lidt af fyrværkeriet. Så stille og rolig jul og nytår herfra :)
 9. Jeg bor i Hvide Sande. Heeeelt ude på den jyske vestkyst. Og selvom de siger at der har været orkan herude, så synes jeg slet ikke det har været så slemt. Altså jo, det har da rusket og blæst voldsomt, men slet ikke så slemt som det hele er blæst op til i nyhederne. Det var værre i '95. :)
 10. Tillykke med de 15 år sammen :) Den 16. Dec har mig og min mand været sammen i 12 år... I guder som tiden dog er fløjet afsted :)
 11. Jeg nåede slet ikke at få taget billeder af det jeg fik :) Mine tøser så der var snoller og wupti, så var det væk. :D Men jeg kan da fortælle jeg fik sådan nogle chokolade stænger og mint linser af min søde heks. :loveshower Men jeg tør SLET ikke gætte på hvem hun er. Jeg håber min pakke er nået frem til sin modtager :biglove
 12. Ohh yes... Den vil jeg da gerne vinde :)
 13. Det er jeg nødt til at høre mere om den bog I har, som kan læse sig selv :) Ku jo være en oplagt julegave til mine piger :balloons
 14. Jeps. Jeg er også med :) hvis jeg må
 15. Har svaret for min ældste pige :)