Maii

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    188
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Maii

  1. Jeg bruger Nupo som kickstarter i 12 dage. Starter op i morgen og får så kun Nupo de næste 12 dage. Og løber så også. Det fungere for mig og jeg taber 5-6 kg på de dage. Det gør jeg 2-3 gange om året, når jeg lige synes der er kommet lidt for meget på sidebenene.
  2. Tillykke :)
  3. Er i 3F og har ingen planer om at skifte. :)
  4. Vi byggede sommerhus sidste år, så der skal vores sommerferie tilbringes :loveshower Planer for hvad ferien skal bruges på, har vi endnu ikke fundet ud af. Men det finder vi nok ud af med tiden :)
  5. Jeg har mine pigers navn med store bogstaver fra knæ til ankel på begge ben :)
  6. Tillykke med i dag :) Håber du får en uforglemmelig dag. <3
  7. Min største datter fik sine lavet dagen efter hun blev 4 år. Hun snakker ikke godt endnu, men gav alligevel udtryk for at hun VILLE have øreringe. (hun havde nok set det i børnehaven) Jeg viste hende en masse klip på youtube med børn der græd og alt sådan noget, men alligevel ville hun have dem. Så jeg ringede rundt og spurgte de forskellige guldsmede i området om de ville gøre det. Mange sagde nej, men der var et par stykker som gerne ville. :) Vi brugte meget tid på at forklare hende at det kunne gøre ondt og at hun SKULLE have begge lavet samme dag, for det et kun drenge som har 1 ørering (ifølge os) Hun sagde ikke en lyd da hun fik dem skudt i, og var meget stille en halv time efter, men derefter var der ingenting. Og hun lærte selv at dreje dem. I til sidst :) Tillykke til din datter med øreringene :)
  8. I år skal vi bare være herhjemme alene. Mig, min mand og vores 3 tøser. Det var vi også for et par år siden. Og det var bare SÅ hyggeligt :) Så jeg glæder mig. Ingen stress og ingen forventninger om at vi skal spise det og det eller at børnene skal være stille når der skal synges osv. Nej i år er 100% på børnenes premisser. De får deres gaver når vi har spist i så får se lov til at lege indtil de nærmest falder om ;) Når de er kommet i seng kan mig og min mand så se en film og hygge os lidt inden det er sengetid for os også. Den. 25.ende skal jeg til julefrokost med mine kusiner og fætre og den 27.ende plejer vi at holde julefrokost for vores forældre. Nytårsaften forgår nogenlunde ligesom juleaften, med mad og hygge og børnene får lov at være længere oppe så de kan se lidt af fyrværkeriet. Så stille og rolig jul og nytår herfra :)
  9. Jeg bor i Hvide Sande. Heeeelt ude på den jyske vestkyst. Og selvom de siger at der har været orkan herude, så synes jeg slet ikke det har været så slemt. Altså jo, det har da rusket og blæst voldsomt, men slet ikke så slemt som det hele er blæst op til i nyhederne. Det var værre i '95. :)
  10. Tillykke med de 15 år sammen :) Den 16. Dec har mig og min mand været sammen i 12 år... I guder som tiden dog er fløjet afsted :)
  11. Jeg nåede slet ikke at få taget billeder af det jeg fik :) Mine tøser så der var snoller og wupti, så var det væk. :D Men jeg kan da fortælle jeg fik sådan nogle chokolade stænger og mint linser af min søde heks. :loveshower Men jeg tør SLET ikke gætte på hvem hun er. Jeg håber min pakke er nået frem til sin modtager :biglove
  12. Ohh yes... Den vil jeg da gerne vinde :)
  13. Det er jeg nødt til at høre mere om den bog I har, som kan læse sig selv :) Ku jo være en oplagt julegave til mine piger :balloons
  14. Jeps. Jeg er også med :) hvis jeg må
  15. Har svaret for min ældste pige :)
  16. Det tror jeg du har ret i... :D :D Muhahahahahaha
  17. Din leder kan egentlig ikke gøre så meget. Du skal gå til din fagforening og spørge dem til råds. Ellers må I jo vælte ham. Få en anden til at stille op imod ham. Jeg kan egentlig ikke forstå det du skriver med at han har overlevet fyringsrunderne pga sit hverv? Som TR er man IKKE fredet i fyringsrunder. Måske ved cheferne ikke det, eller også nyder de måske godt af hans "snaksaglige" person. Jeg mener, hvis han kan stå og fortælle dig om de der skal fyres, så kan han vel også fortælle cheferne en masse om jer ansatte. Han lyder godt nok som en træls TR. Har på fornemmelsen at han "kun" er TR pga vederlaget der følger erhvervet. Vi havde selv en TR, som kun (ifølge os andre) var det for pengenes skyld. Hun var 100% "firmaets mand" Man skulle ikke fortælle hende noget som lederne ikke måtte få afvide! Her blev hun væltet :) Knus Grethe (nuværende TR)
  18. Ej øvvvvvv!!! Jeg får bare ALDRIG besøg af hekse... Kun gamle tudser <_<
  19. Damn nogle flotte tusser I har :loveshower Man får jo helt lyst til at flashe :) Jeg har en gammel tribal armbånd på højre overarm, som jeg fik lavet da jeg var 18 år gammel Dengang synes jeg den var super cool, men i dag er jeg lidt træt af den, fordi den er rimelig stor og grim (vokset lidt sammen osv) så kunne godt tænke mig at få den tegnet over. Og så har jeg den berømte Amager plade på lænden, også tribal Og så har jeg mine 3 pigers navne og fødselsdato skrevet ned af begge ben fra knæ til fod :biglove
  20. Meget meget latterligt... Det er da at tage tyk pis på både børnene og lærene... Jeg ville føle mig ENORMT dum hvis jeg skulle ligger og padle på en græsplæne... Ej come on :rolleyes
  21. Fjoller lidt rundt på nettet mens Medical Night kører i baggrunden.
  22. Min mellemste barn blev lige 3 år. Og hun har stort set intet sprog. :( Hun var igennem en større undersøgelse med narkose osv i Marts månede, og siden er der ikke rigtig sket noget udover hun er blevet gladere. De fandt ud af at hendes hørelse ikke fejlede noget, men at hun har haft væske i mellem ørene al den tid så hun fik dræn i. Jeg har egentlig forventet at der ville ske noget med hendes sprog siden, men nej, intet. Talepædagogen vil ikke rigtig gøre noget fordi hun mener at hun er for "lille"? Vi har lige udfyldt sådan en sprog screenings test fra børnehaven og ud af de 100 ord tror jeg hun kan 20, så det er ikke det vilde. Hende og hendes store søster har begge svært ved sproget, men storesøster snakker da og kan forståes. De har begge været ved den samme dagpleje mor som er inder, så det har nok heller ikke været nemt at lære sproget når dp'er ikke var/er for god til dansk.
  23. Min store pige som blir 4 i oktober ønsker sig En Nintendo Lite Spil til en 4 årig Smølferne Tøj Vinterstøvler Og skole bøger åbenbart (hun elsker at sidde og lave opgaver)
  24. Jeg synes at hvis du læser dit indlæg igennem igen, så finder du svaret :) Som jeg læser det, så er der helt klart flere plusser end minuser. Så hvis jeg var dig ville jeg bare springe ud i det :) Man kan selvfølgelig aldrig vide om man får en rappenskralde... Men hvis man overordnet er ligeglad med det, så er det da bare med at komme igang. Man fortryder aldrig de børn man har. Kun dem man aldrig får :) Siger jeg, som har 3 tøser i rap og som drømmer om en lille mere ;)
  25. Mine har 1 flyverdragt, 1 vinterjakke, 1 elefanthue med navn syet på (så er det så nemt, for der er ikke andre der hedder Celine og Nynne i børnehaven) 1 par vinterstøvler og 1 par foret gummistøvler og selvfølgelig regntøj. Altså hver :D Og det er rigeligt til dem :)