Mette1987

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    110
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Mette1987

  1. Henry skal være elefant og Israel skal være noget fra Ghana som jeg ikke rigtig ved hvad hedder men flot ser han ud ...
  2. Jeg vil brokke mig over hoste og snot. Hostede så meget i går at jeg endte med at kaste op..
  3. Jeg ville sige det til ham, især når i bor tæt på hinanden og i måske har nogen fælles venner som i begge forsat snakker med. Synes i hvert fald han skal høre det fra dig og ikke fra andre.
  4. Jeg synes egentlig for det meste at det går meget let, hvis han er meget træt bliver han bare liggende når jeg ligger ham. Andre gange som forleden dag kunne det næsten ikke lade sig gøre tror det tog 2 timer selvom han var mega træt og det var siddende op han faldt i søvn.. Herhjemme sover han 1 lur og i vuggestuen sover han 2..
  5. Det er flot at du har kunne amme så længe
  6. Jeg fået et problem, Henry er begyndt at bide, heldigvis er det vidst primært i mig, men frygter lidt at han begynder at bide nede i vuggestuen. Han er 17måneder i dag, og det er startet med at han begyndte at bide i tøjet og nu er det en bonus for ham hvis han får fat i huden. Er der nogen som har noget erfaring med hvordan man kan få det stoppet? Jeg plejer at sige det vil jeg ikke have eller noget i den dur. Skal man bare forsætte med dette, eller er der noget der er mere effektivt?
  7. Det lyder som en rigtig ubehagelig oplevelse, men godt at forsikringen kunne finde en psykolog så du kan få det snakket igennem.
  8. en dejlig dag med nogle veninder og at manden nu laver mad og underholder drengene
  9. Jeg tror det er for sjov for han er et kæmpe smil når han giver slip.
  10. Henry fik sut da han var et par dage gammel, jeg vil gerne at vi holdte det til at han fik den når han var ked af det og ved søvn, men mand gav den dog til Henry hele tiden, så vi ente med en dreng som var utrolig glad for sin sut. Nu har Henry i forbindelse med tandfrembrud selv smidt sutten, men jeg var virkelig glad for at han havde den da han var yngre for det gjorde det nemmere når far/anden familie skulle trøste ham.
  11. Jeg er virkelig træt af min mand. Til morgen var Henry vildt pylret og jeg synes han var lidt varm så målte en temperatur på ham, men der var ikke noget. Forslog min mand som havde fri at han jo kunne beholde Henry hjemme, men det mente han nu ikke var nødvendigt og jeg var bare pylret. Kl 11.30 bliver jeg ringet op at Henry har feber og jeg er lige startet nyt arbejde så ringede til min mand og sagde han måtte hente Henry, så starter manden med at sige "men jeg er lige hjemme hos en af mine venner" - jeg er sgu da pænt ligeglad jeg er på arbejde, så du må hente din søn.. Nu virker han bare som om at han har haft det mega hårdt fordi han måtte være hjemme med Henry i nogen timer, det er jo ikke fordi jeg bare har været ude og hygge mig, jeg ville da hellere være hos Henry..
  12. Nej det har Henry ikke haft i nu. God bedring med ham.
  13. Jeg er træt af aftenvagter så jeg kun ser min unger om morgen.
  14. Bliver sgu nød til at brokke mig, ellers kommer det aldrig ud af mit system og har ikke lige andre jeg kan brokke mig til så nu bliver det jer. I går skulle min mand have noget som var på øverste hylde der hænger ved sofaen, jeg sidder i sofaen og han stiller sig ved siden af for at række op efter det, tænker at det ikke er noget problem ellers ville han jo spørger om jeg lige kunne flytte mig et øjeblik, når men han lægger så noget vægt på den nederste hylde som så falder ned, jeg fik alt på den ned over mig (gjorde faktisk rimelig ondt) så siger manden gudhjælpmig at det var min skyld og bliver seriøs vred på mig. Kan ikke rigtig se at det var min skyld han stod der jo bare lige pludselig.. Har været så gal hele dagen at jeg ikke har kunne snakke med ham og tog ungerne med ud tidligt og kom først hjem da han skulle afsted. Nu er det kommet ud af mit system så nu håber jeg at jeg kan stoppe med at være sur..
  15. Min svigermor bor i ghana så vi ser hende max 1 gang om året, gad egentlig godt at se hende mere, især for drengene..
  16. Jeg er vildt glad for vores ergo, den helt fantastisk. Da Henry var mindre brugte jeg den mest til små gåture eller hvis vi skulle noget hvor der var mange mennesker så han var lidt beskyttet, brugte den rigtig meget på vores ferie til Ghana og nu bliver den mest brugt hvor han sidder på ryggen imens jeg fx laver mad. Den er let at sætte godt og den babyindsats var også let man kunne se en video om hvordan man gjorde.
  17. Vi havde overvejet til november, men jeg vil gerne have lidt mere plads, så nu siger jeg at når en af de større lejligheder kommer til salg, så kan vi prøve :)
  18. Er der nogen af jer der har erfaring med at jeres børn ikke gider deres sut fra den ene dag til den anden? Henry har altid været rigtig glad for hans sut men de sidste 4 dage har han ikke vil tage den, nu har jeg så set at han har en tand på vej, kan det hænge sammen? Han har i forvejen 8 tænder og der har ikke afvist sutten.
  19. Jeg har virkelig behov for er råd med hvordan jeg skal sige op. Jeg startede det job jeg har nu d 1. April men er i dag blevet tilbudt mit drømmejob så det kan jeg ikke sige nej til, jeg har det mega dårligt med at skulle sige op 2 måneder efter jeg er starter og har behov for et eller andet jeg kan sige. Derudover skal jeg til 8 ugers samtale i morgen og kan ikke finde ud af om jeg skal sige noget det, for min opsigelse kommer på fredag..
  20. Tak for rådet, fortalte det i dag og min leder tog det så pænt
  21. Jeg har også mest lyst til at sige det i morgen, men jeg har bare ikke fået min kontrakt i nu, så det gør mig meget i tvivl.
  22. Altså da jeg stoppede med at amme Henry trappede jeg langsomt ned, der var det nat måltiderne der blev dropper først, for sundhedsplejersken sagde at det skulle han kunne undvære, så det var nogen lidt hårde nætter hvor sutten blev brugt meget. En af mine veninder var nød til at sove et andet sted så hendes mand tog nætterne for han lugtede ikke af mælk.. Ville måske gøre det sådan at hun blev ammet lige ind putning og så tidligt om morgenen igen. Ved ikke hvornår jeres måltider om dagen ligger men jeg stoppede den om morgenen først da han også meget gerne ville have grød så det fik han i stedet. Den sidste amning var jeg måske lidt hård med, men han var begyndt at bide mig så meget at jeg sad helt anspændt når han blev ammet så kunne ikke holde det ud.
  23. Det lyder som om alle har super fantastiske mænd:) jeg elsker min mand men familie menneske kan man ikke kalde ham:) hos os er fordelingen sådan at jeg faktisk gør alt ;) min mand kan godt gøre alt, sker bare for det meste hvis jeg ikke er hjemme. Ville ønske og har forsøgt at snakke med ham om at jeg gerne vil have lidt mere hjælp, især nu hvor jeg er tilbage på arbejde synes jeg det kan være lidt hårdt at gøre alting selv, så er der lidt hjælp i ugen efter og så glemmer han det igen og jeg er ikke god nok til at sige fra:) Men vi har også den kulturelle forskel som vi arbejder lidt på..
  24. Jeg har læst et sted at når man skal have kokosolie ud skal man putte shampoo i før man gør håret vådt.