Trulte

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    11
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

About Trulte

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Andet
  1. Jeg elsker sne, og vil gerne ud og kælke ligesom sidste år! Det var sååå sjovt :) Jeg kan også sagtens holde til at komme til og fra arbejde i sneen, jeg har alligevel ikke så langt. Der er dog tidspunkter hvor jeg helst vil undvære sneen. Typisk er det når vi skal rejse - især når vi skal nå hjem til mine forældre til jul. Det andet er at vi overtager vores nye hus 01.01, og der kan jeg da godt se det ville være praktisk uden sne! Vi regner med at flytte den 29.01, så der må det gerne være tørt og fint :whistling
  2. Nåååååååååååååååååååååååååårh :loveshower
  3. Jaaa, det er en fantastisk stemning herinde :)
  4. Iiih hvor er din fin! Kan godt forstå du er glad for din nye bil :)
  5. Bumdibumdinbum.. Måske om præcis et døgn: torsdag kl. 21:31
  6. Gav jeg dig 1 street cred nu? For så har jeg fundet funktionen ;) Hvis ikke har jeg bare fundet ud af hvordan jeg giver et indlæg +1 - hvad det så betyder...
  7. Ååårh jeg ville bare så gerne, men synes det er lidt lang tid... Vi plejer altid at være ude og rejse på det tidspunkt, så manden har lige lagt veto ned mod at bestille dem :( Men jeg er helt enig i dine betragtninger angående Robbie-drengen - han har bare charme! Jeg har været til en koncert med ham, og jeg vil mere mere mere!! Om det så er med eller uden de andre Take That drenge er mindre vigtigt :)
  8. 1. Er en af de mange der blev gift 07.07.07 2. Er ikke gravid, og har heller ikke nogen børn - er vist bare meeeeget nysgerrig ;) 3. Har en dejlig kat der hedder Erle 4. Er fuldtids it-geek 5. Arbejder sammen med KatrineK's mand, som også er it-geek :) 6. Elsker gode films og gode serier 7. Har lige købt hus, som vi overtager 01.01.11 8. Er desværre afhængig af Cola Light/Zero 9. Spiser altfor meget chokolade 10. Er en drengepige, en festtøs og en stolt ejer af et walk-in closet med rigtigt mange kjoler i!
  9. Her får man lyst til at sige ditto! Man bliver jo nysgerrig, og kan da se at her ser rigtigt hyggeligt ud allerede! Jeg er fuldtids mbk'er, tidligere bryllupsklar, og på et eller andet tidspunkt bliver jeg nok også babyklar, og så kommer i nok til at se mere af mig herinde ;) Men kunne ikke helt modstå fristelsen af at være med i et nyt forum helt fra starten af ligesom mbk!