Tvilo, en bedre barnets bog

Barnets bog er som regel en trykt bog, du udfylder med dit barns oplevelser og milepæle, eller en bog du laver selv. I bog form, er barnets bog let at tage frem fra hylden, og det er let at sætte sig og skrive i den.

Men den trykte bog har også en række mangler og begrænsninger i forhold til at ville gemme alt fra dit barns opvækst. Dertil er det sjældent, at forældre får udfyldt hele bogen, og endnu mere sjældent, at de får kigget i den.

Tvilo, der er barnets bog som mobil app, har de samme muligheder som den trykte bog, men også en masse andre features, og går fra at være barnets bog til hele familiens app.

Hvilke muligheder giver Tvilo?

Fødsel
Fødslen er for mange forældre den største dag i deres liv. Med Tvilo kan du gemme mindet for altid. Gem hospitalets- og jordemoderens navn, barselsgæster og fødselsvægt og længde.

Jul, fødselsdage og ferier
Fødselsdag, jul, ferier og alle de andre begivenheder dine børn oplever, skal gemmes for livet. Gem hvornår og hvor begivenheden foregik, hvem der deltog, gaver osv. Påske, Nytår, Halloween og Fastelavn arbejdes der på at få tilføjet til Tvilo.

Annonce ♥


Favorit ting
Bamsen din søn eller datter tager med overalt, den bedste ven, yndlingssporten og den bedste godnat historie. Hvad elsker dit barn lige nu? Gem det og husk det.

Gallerier
Dine børn er kreative, både i børnehaven, skole og der hjemme. Gem billeder og video af deres kreationer så du og din familie kan mindes børnenes første skridt ind i kreativitetens verden.

Tvilo's funktioner

Annonce ♥

Øjeblikke
De små unikke øjeblikke i dagligdagen glemmes hurtigt men ikke med Tvilo. Gem let og hurtigt billeder og video fra tiden med dine børn og du kan gå tilbage og opleve dem igen.

Backup & sikkerhed
Dine børns data er din data og ingen andres. Du kan downloade en backup af alt det, du har gemt i Tvilo, og du har garanti for, at det kun er dem, du godkender til at følge dit barn, der kan se dit barns data.

Invitér familie og venner
Tvilo er det sikre alternativ, når du ønsker at dele dine børns oplevelser med dem du holder af. Invitér familie og venner til at følge dine børn, bliv inviteret til at følge andres børn, og giv din familie og venner adgang til selv at tilføje billeder og video af dit barns dagligdag.

Annonce ♥

Flere ting er på vej
Tvilo bliver hele tiden udvidet med nye ting, der kan tilføjes. Vi er i fuld gang med udvikling af første gang, som indeholder det første skridt, den første tand, den første cykeltur og alle de andre uforglemmelige øjeblikke der ikke kommer igen.

Vi arbejder også på citater, samt graviditet som indeholder alt fra graviditetstest til besøget hos lægen, scanninger, fosterets vægt og længde og meget mere.


Hvem står bag Tvilo?

Tvilo er en ny dansk app udviklet af en gruppe forældre som dig selv, hvis mission er at gøre forældres hverdag lettere.

Annonce ♥

Vi ønsker at gemme alle de oplevelser og minder, børn har i deres barndom og opvækst. Vi er forældres hjælpende hånd, som via vores app, nemt kan gemme alt for deres børn, fra graviditeten helt op til teenageårene.

Vores filosofi og opfordring til forældre er; gem ét øjeblik hver dag – ingen oplevelser bør gå tabt.

Læs mere om os og Tvilo på vores blog www.Tvilo.com/Blog/1/TviloForFamilyForLife

Annonce ♥

forældre der udvikler tvilo

Download Tvilo i dag

Tvilo kan downloades til iPhones i dag, og vi arbejder fortsat på Android versionen, som er forventet parat sidst i september eller først i oktober.

Klik her for at downloade Tvilo og gå til www.Tvilo.com for at læse mere om hvilke muligheder du og din familie har med Tvilo.

Annonce ♥

Læs også vores sammenligning af barnets bog i bog form og app form på www.barnetsbog.dk/EnBedreBarnetsBog

se fordele ved tvilo