Legetøj der stimulerer dit barns fantasi

For børn går leg og læring hånd i hånd. Derfor er det også vigtigt, at vi som forældre vælger legetøj, der er med til at understøtte og motivere vores børns udvikling. Med deres innovative byggesystem har det danske brand MODU knækket koden til at stimulere børns fantasi og motoriske færdigheder op igennem hele barndommen.

Det er vigtigt at stimulere børns fantasi, kreativitet og motoriske færdigheder fra en ung alder, da det hjælper dem med at vokse og udvikle sig. Legetøj, der hjælper med stimulering, har også en tendens til at være mere lærerigt, hvilket er vigtigt for den tidlige udvikling hos børn. Det er aldrig for sent at begynde at stimulere et barn, og selv ældre børn kan have gavn af det.

Fordelene ved at vælge stimulerende og udviklende legetøj

Der er mange fordele ved at stimulere børn og særligt gennem leg. Det kan både styrke deres fysiske kunnen, logiske sans og evne til at løse problemer, men også deres sociale færdigheder og lyst til at udforske og lære.

r. Derfor kan det være en stor fordel at investere i stimulerende legetøj.

Der findes mange forskellige typer legetøj, der kan hjælpe med at stimulere børn. Nogle af de populære valg er byggeklodser, puslespil og aktivitetslegetøj. Især har byggeklodser vist sig at være væsentlige for børns udvikling.

Legetøj der stimulerer dit barns fantasi - 2

Byggeklodser fra MODU stimulerer børn i alle aldre

Det prisvindende og danske designerbrand MODU har udviklet et byggesystem af store skumklodser i forskellige former, der imødekommer børns naturlige interesse og behov for at skabe og bruge deres krop og fantasi i aktiv leg.

Annonce ♥

 “…Det er en fryd, at se hvordan MODU prikker til ungernes nysgerrighed og inspirerer til fordybelse og kreativitet, samtidig med at hele kroppen er i gang, når de hopper rundt for at bygge.” – Nanna Pretzman.

Sammen med tilhørende samlepinde og hjul, giver klodserne et uendeligt antal måder at have sjove, aktive timer med sit barn på.

“Min søn på 13 måneder har lært både at stå og gå ved hjælp af MODU. I øjeblikket stables og væltes der tårne af klodser, og han eksperimenterer med sin balance på klodserne på livet løs. Når der er større børn på besøg bygges der både tanks og fly. Det er super fedt!” — Maria Andersen, Trustpilot anmeldelse.

Annonce ♥


Klodserne kan både bruges til at bygge simpelt motorisk legetøj  til de mindste, som en gyngehest eller en gåvogn, men det kan også gøres mere komplekst for de ældre børn ved at bygge køretøjer og mere komplekse konstruktioner.

“Racerbiler, motorcykler, en hund og et rullebræt er iblandt de ting, som jeg lynhurtigt kommer i tanke om, at ungerne selv har fundet på, at bygge. Allerede, den første dag, vi havde vores nye legetøj i vores hjem, erfarede jeg, at det ville blive et kæmpe hit. De store på 9 og 6 år havde besøg af en legekammerat, og de 4 unger endte med at bruge timevis på at bygge motorcykler og biler, som igen og igen skulle til mekanikeren og bygges om” —  Nanna Pretzman

Bæredygtigt legetøj

MODU byggeklodser kan bruges af børn i alle aldre. Klodserne udgør et fremragende grundlag for at styrke motorikken, den kognitive udvikling og kreativiteten, uanset hvilket udviklingsstadie børnene befinder sig på. Det er derfor et sæt legetøj med lang levetid, der forbliver sjovt og relevant i årevis.
Bæredygtighed er i forlængelse heraf en utrolig vigtig faktor for MODU. Derfor er deres produkter fremstillet af 100% genanvendelige materialer, som er helt frie for skadelige stoffer og nemme at vedligeholde

Annonce ♥