Tag på spa oplevelse

Lyder et spa ophold ikke bare sindsygt lækkert og meget tiltrængt? Hvis du sidder og nikker ja nu, så synes vi at du skal gøre noget ved sagen.

Du kunne jo hinte din mand, at det kunne være super lækkert at komme et smut afsted. Eller tage sagen i egen hånd og bare booke et ophold, det er just do it.

Hvad er spa

Spa stammer fra latinske Salus Per Aqua og betyder helse gennem vand. Typisk vil spa være varme afslappende bade i rolige omgivelser. På de fleste spa steder kan du desuden tilkøbe forskellige behandlinger.

Fx kan du toppe din spa oplevelse med en gang kropsmassage eller ansigtbehandling, så du går derfra med en lækker total oplevelse.

Eller måske et fish spa, som er blevet meget populært og som man ofte ser på diverse feriesteder, hvor du stikker fødderne ned til små fisk der straks går i gang med at rense dine fødder for død hud. Det kilder lidt men efterlader fødder dejlige.

Annonce ♥

smukt spa rum
kvinde får horizontal shower

Forkæl dig selv med en spa oplevelse

Uanset om du er blevet mor, bliver mor lige om lidt eller slet ikke er nået så langt endnu, så synes vi, at det nærmest er en menneskeret at tage på spa ophold og blive forkælet og puslet om. Smid hverdagens stress og jag fra dig og lad batterier op enten alene, med din kæreste eller med veninderne.

Du vil helt sikkert komme hjem meget gladere og mere afslappet og det gavner hele familien.

Annonce ♥

3 kvinder i spa

Spa ophold i Sydsverige

Lige nu er den svenske krone ganske fordelagtig, i skrivende stund skal du kun betale 76 kroner for 100 svenske. Det betyder, at det er billigt for dig at smutte over sundet.

Og de er faktisk ret gode til det med spa oplevelser hinsidans, der findes flere lækre steder i Sydsverige, som du kan tage til læs om 5 lækre spasteder i Sydsverige.

Annonce ♥