Musik til festen

Som børnefamilie kommer man med årene helt naturligt til at holde mange familiefester – barnedåb, fødselsdage, konfirmation og måske bryllup og sølvbryllup. Til mange af disse vælger folk ofte at have musik, fx under middagen og i mange tilfælde også til dansen. Herunder kan du læse om de mest almindelige løsninger:

Dj/mobildiskotek

Når du lejer et mobildiskotek, kommer din Dj med alt, hvad du har brug for; Dj-pult, lydanlæg og lys. Der skal blot være en stikkontakt. En Dj er altid et hit til ungdomsfester, runde fødselsdage, bryllup, sølvbryllup og evt. til konfirmation. En Dj er en god løsning for alle generationer, så længe man vælger den rigtige Dj.

Jukebox

En moderne jukebox er en god, nem og samtidig billig musikløsning til alle typer familiefester. Du kan finde jukebox udlejning i det meste af landet.

Den danske jukebox Sir Juke er rigtig populær til familiefester, bl.a. fordi den har en smart pianistfunktion, som gør, at den kan spille klaverakkompagnement til mange af de gængse fællessange. Lydkvaliteten er i top, og musikudvalget opdateres løbende, så der både er nye og gamle hits. Sir Juke findes i forskellige modeller og prisklasser.

Danseband

Et danseband er den dyreste løsning og bruges typisk især ved runde fødselsdage, bryllup og sølvbryllup. Et godt danseband spiller typisk 2-3 timer inkl. pauser, så hvis der skal festes igennem hele aftenen og natten, må man kombinere bandet med fx en jukebox, Dj eller et musikanlæg, hvor igennem man kan afspille musik.

Annonce ♥

Pianist

En pianist kan bruges til næsten enhver type fest. Det er altid hyggeligt med stemningsskabende baggrundsmusik, og hvis der er fællessange, er det festligt med klaverakkompagnement.

Musikanlæg

Du kan vælge at afspille musik fra f.eks. Spotify el. lign. gennem et musikanlæg, som du enten lejer eller låner. Mange feststeder har installeret musikanlæg, som du som kunde kan benytte til afspilning af musik fra en telefon, tablet eller computer. Ellers kan du mange steder leje et komplet lydanlæg og evt. noget lys.

Få hjælp hos et bookingbureau

Der er ikke nogen regler for, hvornår du skal have musik, eller hvilken musikløsning du skal vælge. Hvis du er i tvivl, kan du altid få råd og vejledning hos et professionelt bookingbureau som fx inbooking.dk

Annonce ♥