Klovneshow og ballonklovn til fødselsdag og dåb

Skab stor glæde til barnedåben eller børnefødselsdagen med et sjovt og hyggeligt besøg af en klovn eller ballonklovn, der kan underholde børnene ikke mindst men også de voksne. For klovneri er jo ofte et børne og familie show for en bred aldersgruppe, hvor alle bliver smittet af den glade stemning som kommer med tryllerier, klovnerier og ballondyr.

Klovn til fødselsdag

Book en klovn og gør jeres barns fødselsdagsfest unik. Fødselsdags klovnen kan lave klovnerier og tryllerier for alle børnene og have fødselsdags barnet i centrum, hvis det ønskes. Alle børn får også et eller 2 ballondyr.

Ballondyr i forskellige farver

Ballondyr er altid et populært indslag hos børn og barnlige sjæle

Ballonklovn

At hyre en ballonklovn til festen eller dåben kan enten være et fælles indslag, men ballonklovnen kan også bevæge sig rundt mellem gæsterne og lave ballondyr under festen til deltagerne. Ballonklovnen kan komme med eller uden sminke. For helt små børn kan klovnen være mere en ballonmand, der optræder i klovnetøj og store sko uden sminke, nogen børn kan synes, at sminkede klovne er uhyggelige.

Klovneshow og trylleshow for børn

Et af de populæreste indslag er et fælles indslag med klovneshow og trylleri, som byder på en masse sjove gags og visuelle tryllerier, som vil begejstre alle deltagerne.

Annonce ♥

Du kan booke en klovn, trylleklovn eller ballonklovn på klovneshow.dk