iPads til børn

Alle, som har børn, ved, at det gælder om at nyde de korte øjeblikke, hvor alle børn er beskæftigede med et eller andet, og der er ro til bare at drikke en kop kaffe eller læse avisen uden at blive afbrudt af unger, der vil have noget eller har brug for hjælp.

Vi elsker alle sammen vores små guldklumper, men nogle gange er det bare rart, at man kan sætte børnene i gang med noget, som garanterer fred og ro til at få lavet aftensmaden eller lægge vasketøjet sammen.

Noget, der helt sikkert kan pacificere dine børn i flere timer, hvis de får lov, er en iPad. Der er god grund til at være skeptisk over, at dine børn bruger alt for mange timer på iPad’en i stedet for at bruge tid på at lege.

Men en iPad har også mange muligheder, der åbner nye døre i forhold til, hvordan børn kan blive underholdt og undervist. På mange skoler anvender man iPads som læremiddel, så iPads er i den grad anvendelige på mange måder.

De rette apps og fast iPad-tid

Dine børn kan sagtens bruge en iPad og få meget glæde af den, men det kan være nødvendigt, at du beslutter, hvilke apps de må bruge, så det ikke kommer til at tage overhånd. Og faktisk findes der i dag også en masse gode apps, som kan være lærerige for dine børn, der kan øve sig på ord, former og meget mere.

Annonce ♥

Og selvfølgelig skal der også være plads til sjov og spil, men pas på med de spil, der er lavet, så de hele tiden vil have brugeren til at komme tilbage for at passe spillet.

Prøv for eksempel den prisvindende app ”Sago Mini Friends, der er målrettet til de helt små børn. Denne app fremmer kreativitet, empati og evnen til at dele gennem besøg med søde venner, hvor man kan lave forskellige opgaver.

Til de lidt større børn kan du prøve Hoopa City 2, som længe har ligget højt på listerne over de mest populære apps til børn. Her får børnene nemlig mulighed for at slippe kreativitet fri og skabe deres helt egen by.

Annonce ♥

Der findes et hav af gode apps derude, og hvis du er i tvivl, kan internettet stort set altid hjælpe dig godt på vej med anmeldelser og vejledning. Og så kan du få fred en times tid til at læse i en bog eller bare slappe af på sofaen.


Vær opmærksom på køb i apps

Der har været eksempler på at børn har kendt koden til download, og da mange spil indeholder muligheden for at købe ting undervejs, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Så sørg for at det ikke kan ske ved at være meget striks med hvem der kan downloade både spil og opdateringer og købe ting i spillet.

Børn kan hurtigt blive grebet af stemningen og købe 100 diamanter fordi det lige kan give dem den figur eller ting som gør, at de hurtigere kan komme videre i et spil fx. Så hav altid kontrol over iPad’en.

Annonce ♥

Derudover er det også en idé at blokere bestemte kategorier af apps – f.eks. apps indenfor casino og spil.

Den perfekte underholdning på ferien

Når du skal afsted på ferie, kan det være svært hele tiden at finde på underholdning til de små poder. Især hvis i har en lang køretur foran jer for at komme frem til jeres destination.

Her kan iPad’en være en god mulighed for nem underholdning. Med en iPad bliver det nemt at se film eller serier, og så skal køreturen nok gå hurtigt.

Annonce ♥

Men der skal selvfølgelig også være plads til de fælles oplevelser og stunder på ferien, så hele ferien ikke går med hovedet nede i iPad’en. Sæt derfor tidspunkter på, hvornår iPad’en må tages frem.

Hvis du endnu ikke har styr på, hvor ferien skal gå hen, så vil vi foreslå, at du besøger Dayz.dk, hvor du kan leje skønne sommerhuse i feriecentre, der har et bredt udvalg af aktiviteter for hele familien. Hvis dine børn er vandhunde, kan de blive sluppet fri i badelandet eller lege løs i legeland, I kan dyste mod hinanden med et spil badminton eller bowling, forældrene kan få lidt tiltrængt afslapning med en omgang wellness og meget mere.

Alle feriecentrene ligger selvfølgelig også i naturskønne områder. Klik her og bliv inspireret til din næste ferie.

Annonce ♥