ImgU – billedhåndtering til events

Til børnefødselsdage samt dåbs- og navnefester tager gæsterne altid mange gode billeder, men ofte kommer man som forældre aldrig til at se dem, fordi man ikke får indsamlet billederne efter festen. Og det er synd, for billeder af ens lille charmør er jo guld værd at have liggende.

ImgU – et nyt smart, simpelt og GRATIS underholdningsprodukt – giver dig nu muligheden for automatisk at få indsamlet billederne fra gæster, det eneste krav er, at dine gæster har mulighed for at sende en mail eller en sms.

Konceptet er super simpelt

1) Du opretter et event på imgu.dk – for eksempel kan du kalde eventet ”EmmaBarnedåb”.

2) Dit event tildeles en unik e-mail og en sms kode til tlf. 427478760. Ift. eksemplet vil det være EmmaBarnedåb@imgu.dk og sms koden er ”EmmaBarnedåb”.

3) Dine gæster kan nu sende alle deres gode billeder ind til enten den unikke e-mail eller til 42747870 med den unikke sms kode. For eksempel:

Annonce ♥

imgu billedhåndtering

Sådan fungerer det

I takt med at dine gæster begynder at sende billeder ind til dit event, gør ImgU to ting for dig:

1) ImgU indsamler dine gæsters billeder automatisk, som du efterfølgende kan downloade.

Annonce ♥

2) ImgU giver dig muligheden for at lave et live billedeshow, som du kan vise til festen. Med live menes der, at billedeshowet løbende opdateres med de nyeste billeder, der sendes ind undervejs til eventet.

Med et live billedeshow kan deltagerne så stå sammen og more sig over alle de gode og sjove billeder, der er blevet taget i løbet af festen. Inddragelsen af deltagerne gør dagen bedre og mere mindeværdig for alle.

Med ImgU kan du styre billedeshowet, som du vil inde på dit events kontrolrum:

Annonce ♥

imgu billedhåndtering

Her kan du fx styre hvor lang tid et billede skal vises af gangen, du kan downloade dine billeder, dele billederne med dine gæster eller invitere folk til at sende billeder ind til dit event.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvordan ImgU virker, kan du prøve deres demo funktion på hjemmesiden, du finder demoen øverst på forsiden – klik her.

Annonce ♥

HUSK det er gratis, og den er frit tilgængelig for alle.


Kreative og sjove tiltag med ImgU

Brug ImgU til at lave en sjov konkurrence til festen

Du kan bruge ImgU til at øge involveringen hos dine festdeltagere ved at lave en sjov konkurrence om, hvem der kan sende det bedste billede af dagens hovedperson. Det gør, at du får mange sjove billeder samt at folk vil interagere mere under festen, da billederne vises på storskærmen.

Annonce ♥

Hvis du holder børnefødselsdag med udklædning, kan det også være, hvem der sender et billede af det bedste kostume.

Brug ImgU til at lave en alternativ tale

Du kan også bruge ImgU til at lave en sjov tale, hvor du beder nogle af gæsterne på forhånd inden festen om at sende et godt billede ind til dit event af dem selv med hovedpersonen. Det kan du vise som et sjovt indslag, som mange af gæsterne så har været med til at bidrage til.

Annonce ♥

Du har selv fuld kontrol over dine billeder

Det er vigtigt lige at sige, at folkene bag ImgU går op i databeskyttelse. Som arrangør har du fuld kontrol og ejerskab over alle billederne, de deles ikke, og de slettes helt fra ImgU’s database 3 måneder efter, at arrangementet er afholdt.

Inden de 3 måneder har du selvfølgelig downloadet alle billederne til din egen computer, så du kan have glæde af dem resten af livet.

Annonce ♥