Foto delings app

Del børne billederne med familien, sikkert og privat. Vi tager flere og flere billeder end nogensinde før, og vi tager især mange billeder af vores dejlige børn, deres dagligdag og ikke mindst deres udvikling igennem årene.

Minder der samler støv

Ofte ender mange af de værdifulde minder i en mappe på computeren eller i en forladt og uoverskuelig fotomappe på telefonen, og så ligger de ellers der og samler støv. Og hvad med alle de billeder, som den anden forældre, bedsteforældrene, vennerne, resten af familien fanger af børnene med deres kameraer.

De ligger og kukkelurer på de forskellige telefoner på kryds og tværs på trods af, at hele familien utroligt gerne vil se og gemme billederne og videoerne af børnene.

Alt det bøvl der er med at få delt billeder og videoer kommer en ny dansk app til livs med en helt ny måde at tænke deling af oplevelser på.

Appen hedder GroupCam og går i al sin enkelthed ud på at man deler private kameraer i grupper, eksempelvist med familien.

Annonce ♥

100% privat foto app

Hvor mange gange har du ikke hørt nogen spørge, om du har nogle billeder af børnene? Det er sikkert ofte.

Det smarte med appen GroupCam er, at du ganske enkelt deler et kamera, som du kan navngive, hvad der nu passer en (fx. ”Familien”, ”Børnene”, ”Børnehaven”), og så sender du en invitation ud til dem, som du vil dele kameraet med – det kan være familien, vennerne, partneren, hvem som helst.

Dernæst skal du blot tage billeder og optage videoer med det delte kamera, og hver gang du tager et billede eller optager en video, så kan hele familien se det.

Annonce ♥

Alle oplevelserne samles derfor ét sted og deles med dem, som alligevel er interesserede i at se dem. Du skal blot tage et billede eller optage en video, og så er det delt i en privat gruppe. Du kan desuden sagtens slette billede og videoer, hvis du vil, så du skal ikke frygte at tage mærkelige billeder, som familien så kan se.


Sådan får du GroupCam app’en

Adskillige familier har allerede stor glæde af GroupCam, især fordi familier typisk er spredt rundt omkring i landet, og det smarte er bl.a. at familier, der har et delt kamera, kan følge med i børnenes tilværelse lige meget hvor de er i verden.

For at få dit eget kamera skal du blot:

Annonce ♥

1. Hente appen i iTunes – klik her
2. Registrere dig i app’en
3. Oprette et kamera og give det et navn (fx ”Familien”)
4. Invitér dem som du vil dele kameraet med
5. Tag billeder og videoer med jeres kamera

Det er det, som kræves – blot 5 hurtige skridt, og så har du dit eget private, delte kamera. Lige nu fås app’en til iPhones og den kommer til Android telefoner i starten af juli. Prøv app’en og se hvor nemt det er at samle og dele alle børnebillederne.

God fornøjelse

Annonce ♥