Design dine egne unikke børnesko

Hvert år bliver cirka 23 milliarder par sko produceret på verdensplan og mange af dem, vil hverken blive købt eller brugt. Der overproduceres i forkerte modeller, farver og størrelser og bruges ressourcer på at transportere dem rundt i verden.

Samtidig har vi en tendens til at købe, for senere at smide ud. Hele brug og smid-væk kulturen er skadelig for klimaet og spild af ressourcer, men den har nu fået en banebrydende modspiller indenfor børneskobranchen.

Vær med til at stoppe overproduktion af sko

Den danske virksomhed, Pyk Copenhagen, sætter gang i en revolution i børneskobranchen med deres Custom Made børnesko. Skoene er lavet af de absolut bedste bæredygtige og bionedbrydelige materialer, fri af metaller og når muligt, er selv sålen lavet af helt naturligt gummi.

Det forsikrer, at du og dine små kære sætter et bæredygtigt fodprint, der skåner både verden og klima.

Et hyggeligt familieprojekt

Pyk Copenhagen skoene skiller sig ud fra andre børnesko. De vil nemlig aldrig ligne de andres. Du vil blive mødt af en helt unik rejse, som du og dit barn kan tage, hvor I sammen designer den helt perfekte sko i Pyk’s kreative Shoe Builder. Her kan du finde alt fra den klassiske sorte til den mere kantede leopard.

Annonce ♥

Du kan sågar give skoene endnu mere personlighed ved at toppe designet med barnets navn på skoen. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Mere end bare et personligt design

Skoene er håndlavede i Portugal, de er af højeste kvalitet også endda til en helt fair pris. Du kan mærke kvaliteten, så snart du har skoene i hånden, hvor duften af blødt læder og følelsen af den fleksible sål, med det samme kommer til syne, når du pakker skoene ud af den genbrugelige kasse.

Ovenikøbet skal du ikke vente længe på at modtage dine sko, selvom de er Custom Made og håndlavet, er de er leveret til dig inden for 10 dage.

Annonce ♥

De perfekte børnesko

Børneknogler har brug for plads til at vokse. De første to år af barnets liv vokser de små fødder 1 cm per år og 1,5 cm indtil de er 4. Det går rigtig stærkt i de første børneår, men Pyk Copenhagen skoene sørger for optimal komfort til dine små, så foden får korrekt støtte og har plads til at vokse.

Hvert par sko er med til at sikre glade børnefødder og tager samtidigt, som noget helt unikt kampen op mod spild i børneskobranchen. Du kan derfor med rigtig god samvittighed iføre dine børn i Pyk Copenhagen sko.

Få inspiration fra det store galleri af sko her:

Annonce ♥

Pyk-Copenahgen---Gry,-black

Pyk Copenhagen – Gry, black. Pris 700 DKK.

Pyk Copenhagen – dion, leopard

Pyk Copenhagen – dion, leopard. Pris 650 DKK.

Pyk Copenhagen – atlas tween

Pyk Copenhagen – atlas tween. Pris fra 700 DKK.

Annonce ♥

Pyk Copenhagen – Lill

Pyk Copenhagen – Lill. Pris fra 550 DKK.

Pyk Copenhagen – Nora

Pyk Copenhagen – Nora. Pris fra 750 DKK.

Pyk Copenhagen – Asta

Pyk Copenhagen – Asta. Pris fra 300 DKK.

Annonce ♥

Pyk Copenhagen – Renee kids

Pyk Copenhagen – Renee kids. Pris fra 625 DKK.