5 ting du kan lave udenfor med dit barn


Når man får et barn, kan man hurtigt få for vane at blive indendøre, fordi man bilder sig selv ind, at det er det nemmeste. Er du en af dem, skal du vide, at det langt fra er det nemmeste at blive indenfor med dit barn.

Både du og dit barn har brug for stimulans og luft forandring, og derfor er det bare med at komme ud af huset så meget som muligt. Men hvad kan du så lave? Det kan du læse meget mere om i det følgende.

Tag på cykeltur

Uanset hvor gammelt dit barn er, kan du altid tage det med ud at cykle. Hvis det er gammelt nok til selv at køre på en cykel, er der ingen grund til, at dit barn sidder bagpå, men er der til gengæld tale om en lille en, skal han eller hun selvfølgelig en tur i barnesædet.

Begge dele er utrolig hyggeligt, samtidig med at det giver frisk luft og god motion. Mangler du en cykel, kan du finde en på dream-bikes.dk

Hyg og leg i naturen

De fleste mennesker bor et sted, hvor der indenfor en rimelig distance er adgang til et naturområde i form af en park, skov, strand eller lignende. Hvis du er en af de mange, der er det, er det bare med at komme af sted til disse områder med dit barn.

Pak en taske med mad, drikke og en bold, og lav eventuelt en omgang naturbanko, hvor dit barn skal finde de forskellige elementer på pladen rundt om i det område, hvor I befinder jer. Der er altid massevis at lave i naturen, og du vil nyde det i mindst lige så stor grad som dit barn.

Annonce ♥

Cafetur med vennerne

Trænger du til at være sammen med nogle andre end udelukkende dit barn, kan du tage ham eller hende med på café. Her kan du aftale at mødes med nogle af dine venner og deres børn eller din familie. Ved at mødes på en café, kommer du både ud fra huset og vedligeholder dit sociale liv.

Det kan også være et andet sted end en café. I kan også tage i biografen, på museum eller noget helt tredje.

Leg i haven

Hvis du ikke kan overskue at komme for langt væk fra hjemmet, kan du nøjes med at gå en tur i haven. Leg på gyngestativet, i sandkassen eller kast rundt med en bold. Haven er fyldt med sjov – også selvom du ikke har en sandkasse, et gyngestativ eller lignende. Det at komme en tur udenfor er for det meste nok.

Annonce ♥

Svømmehallen er for store og små

Svømmehallen er et sted for alle – store som små. Har du et helt lille barn, kan du med fordel tage til baby- eller børnesvømning, men er dit barn lidt ældre, kan du uden at skulle melde dig på et hold tage af sted for at plaske lidt rundt i vandet. Sørg dog for altid at holde godt øje med dit barn, uanset hvor god en svømmer han eller hun er.