Stool og Stoolesk fra Collect Furniture

Vores anmeldelse af det supertjekkede Stool og Stoolesk fra Collect Furniture. Få indsigt i de forskellige funktioner og se alle de flotte farvevarianter.

I en udstyrsverden hvor meget handler om praktiske funktioner, er det fantastisk at støde på produkter, hvor det praktiske og det æstetiske i så høj grad er forenet, som det gør sig gældende for Frédéric Collettes lækre egetræsmøbler.

Og så trækker det bestemt ikke ned, at det er dansk.

Funktioner skifter med alderen

Noget af det allermest smarte ved Stool og Stoolesk er deres utallige funktioner. Faktisk kan de bruges helt fra 1 års-alderen og resten af livet ud.

På samme måde kan de bruges både sammen eller hver for sig og mulighederne er dermed uendelige.

Herunder vil jeg gennemgå produkterne og funktionerne hver for sig.

Annonce ♥

Læs også: Sådan børnesikrer du dørene derhjemme

Stool – stol, taburet og vogn

Stol fra stoolesk

Den lækre Stool fra Collect Furniture i natur eg

Stol

Stool er som navnet antyder stolen. Med hjulene opad, kan den helt klassisk bruges som stol til de mindste børn fra 1-5 års alderen.

Annonce ♥

Herhjemme har sønnike haft rigtig stor fornøjelse af at bruge stolen, både når han vil sidde og tegne enten ved Stoolesk eller sofabordet – eller når han har villet sidde og dimse for sig selv med andre koncentrationslege.

Taburet

Når man som sønnike her er 3 år, er der stadig rigtig mange ting, man ikke kan nå.

Hidtil har det betydet, at der er blevet kaldt på mor, som enten har skulle assistere eller alternativt komme med den store og tunge skammel, vi indtil nu har brugt.

Annonce ♥

Men det tog ikke mange timer med Stool før junior havde gennemskuet, at han selv kunne løfte (eller køre) denne lille skammel til sin destination.

Og derfor bruges den nu i alle lejlighedens rum – både ved tandbørstning på badeværelset, når han skal hjælpe i køkkenet og når han skal nå noget legetøj på værelset.

Vogn

Når stolen vendes på hovedet, kan den fungere som et køretøj for de mindste børn. Og herhjemme tilhører man åbenlyst stadig den målgruppe, selvom man er fyldt 3 år.

Annonce ♥

Hjulene er lavet i gummi, og du er dermed sikret mod larm og ridser i gulvene, selvom junior drøner rundt. Benene (som jo nu vender opad) kan meget belejligt bruges som håndtag eller styr på køreturen.

Læs også: Sådan undgår du søskende jalousi

Stoolesk – bænk, skrivebord og sidebord

Bænk og skrivebord

Stoolesk fra Collect Furniture i lækker eg

Annonce ♥

Bænk

Collect Furniture skriver selv på deres hjemmeside, at Stoolesk i princippet ”bare” er Stool i dobbelt størrelse. På denne måde kan Stoolesk altså også betragtes som et siddemøbel til både de større børn (5+) og til voksne.

Dermed har du altid en ekstra stol ved hånden, hvis der kommer mange gæster eller måske en legekammerat på besøg hos junior.

Og så er den altså heller ikke helt ueffen som taburet, når den ikke-så-høje mor heller ikke kan nå tingene på øverste hylde.

Annonce ♥


Skrivebord

Herhjemme får Stoolesk sin allerstørste berettigelse som skrivebord lige nu. Sønnike nyder at have sit helt eget bord og i den helt perfekte højde.

Sammen med Stool er det en helt perfekt løsning for en størrelse 3 år, når han har haft brug for et afgrænset område at lege på.

Stoolesk er desuden blevet brugt som udstillingspodie for alle yndlings-bilerne stillet sirligt op på række og væk fra gulvhøjde og nysgerrige pilfingre (og katte!).

Annonce ♥

Og det allersejeste hvis du spørger junior herhjemme, er den ”hemmelige” hylde hvor man kan gemme alt fra tusser til særlig afholdt legetøj. Mor og far ved selvfølgelig ikke at den hylde eksisterer!

Sidebord

Endelig kan Stoolesk bruges som et fint lille side- eller sofabord, når børnene engang flyver fra reden. Ingen tvivl om det er langtidsholdbart, både hvad angår design og træets kvalitet.

Og så er der jo lige en perfekt lille hemmelig hylde til fjernbetjeningen og mors ugeblade.

Annonce ♥

Læs også: Læs vores anmeldelse af Hape legekøkken

Passer sammen

Stool er – meget oplagt – designet til at passe ind under Stoolesk bordet og sættet fylder dermed minimalt når det ikke er i brug. En dejlig feature når kvadratmeter ikke er det man har allermest af.

Hvis du har flere møbler i serien, er Stool også designet til at kunne stables.

Første danske producent med Svanemærket

Collect Furniture modtog i 2009 ”Nordic Ecolabel” (det nordiske svanemærke) for Stool og Stoolesk samt deres Frame Chair, som den første danske producent af børnemøbler.

Det er deres vision at hele kollektionen inden udgangen af 2013 skal have dette mærke.

Svanemærket opnås når der i produktionen er opfyldt strenge krav til slidstyrke, sundhed, kemi og miljøvenlighed. Stool og Stoolesk er ligeledes CE-certificeret.

Med andre ord sagt, kan du roligt købe produkterne med god samvittighed; her er tænkt på både klimaet, miljøet, produktionsmedarbejderne og ikke mindst dit barns sundhed.

Respekt for jer, Collect Furniture!

Læs også: Kom godt i gang med børnepasning

3 Taburetter fra stool
Stool i hvid olieret eg, røget eg samt natur eg.

Personlig indgravering

Som en fed detalje har Collect Furniture nu åbnet op for muligheden for at gøre din Stool endnu mere personlig. For bare 110 kroner ekstra, kan du få indgraveret dit barns navn, et sødt citat eller hvad du nu end kunne drømme om på stolen.

Det må da tage kegler hos junior, at have stol med eget navn?

Babyklar’s konklusion

Collect Furniture holder! Vi elsker designet, kvaliteten, miljøhensynet og ikke mindst at producenten er dansk. Jovist er det et produkt i den dyrere ende, men til gengæld har du også et møbelsæt der holder mange generationer ud.

Måske et oplagt ønske til barnedåben eller 1 års-fødselsdagen? Særligt med navn indgraveret er det en unik og personlig gave, som vi er sikre på vil vække begejstring hos både barn og forældre.

“Vi tester og skriver kun om produkter, som vi selv vil eje, eller som vi er begejstrede for. Derfor vil alle vores produkt vurderinger bære præg af “det her er fedt” eller “det her er et must have”.

Fakta

• Pris Stoolesk: 2195 kroner.
• Pris Stool: 849 kroner.
• Pris Stool inklusiv gravering: 959 kroner.
• Materiale: Massiv olieret egetræ.
• Mål: Stoolesk: 53 cm ×38 cm x 41 cm
• Pris Stool: 35 cm ×20 cm x 22 cm
• Farvevalg: Natur, hvid olieret eller røget (mørk). Mix og match som du lyster.
• Producent: collectfurniture.dk