Online mødregrupper

Online mødregrupper er geniale, fordi de er tilgængelige hele døgnet rundt. Som nybagt mor oplever du hele tiden nye spørgsmål dukke frem i dine tanker. Og du får ikke fred, før du har fået svaret på dem.

Vores online mødregrupper på Babyklar er meget populære, fordi du hurtigt får svar og støtte fra andre med børn på samme alder som dit eget barn.

Hvad er online mødregrupper

Vores online mødregrupper er inddelt efter hvilken måned, du har født. Medlemmerne deler erfaringer ud til hinanden, viser billeder af de små, svarer på andres spørgsmål, hygger, griner og græder sammen.

Ja nogle bliver endda rigtige venner for livet.

Sådan får du mest ud af den online mødregruppe

For at få det største udbytte af mødregruppen, så anbefaler vi, at du deltager aktivt og bidrager med spørgsmål, besvarelser og hyggelige kommentarer i gruppen.

Men der er intet krav om, at du deltager aktivt i debatten. Det er også ok, hvis du bare vil nøjes med at læse med på sidelinjen i mødregrupperne.

Annonce ♥

Læs også: Sådan afhjælper du brystspændinger

Sådan bliver du tilmeldt

Vores online mødregrupper er en del af vores super hyggelige babyforum. Hvis du vil skrive sammen med de andre, skal du være tilmeldt vores babyforum. Det er helt gratis at blive tilmeldt.

Hvis du ikke er vant til at skrive i offentlige forums og har svært ved at gribe det an, kan du fx starte med at skrive:

Annonce ♥

“Hej jeg hedder “dit navn”, og jeg er ny på Babyklar, jeg har født den “barnets fødselsdato” 🙂

Så er der helt sikkert mange, som vil byde dig velkommen, og så er du i gang.