Reducér dine strækmærker

Din krop har jo gået igennem en hård belastning under graviditeten, og for mange sætter det et spor, som ikke forsvinder igen. Det er nemlig ret normalt at få strækmærker, fordi maven jo har været spændt ud til det yderste.

Hvis det er tilfældet, og hvis det generer dig, så er der rent faktisk noget, som du kan gøre for at komme dette til livs.

Vi har kigget indenfor hos CeriX – en kosmetisk speciallægeklinik – der tilbyder forskellige behandlinger, herunder reduktion af strækmærker. CeriX har i skrivende stund 4 klinikker fordelt i København Hellerup, Odense og Aalborg.

Kan man fjerne strækmærker

Nej. Det kan man desværre ikke. Men man kan reducere dem, og det bedste resultat fåes, hvis du starter behandlingen så hurtigt som muligt, efter mærkerne er opstået.

Hvordan behandler man

Du får en laserbehandling, som laver mikroskopiske kanaler i huden. Som et modtræk til laserbehandlingen vil dine bindevævsceller starte en reparationsproces, da de betragter laserbehandlingen som en form for skade på huden. Nøjagtigt som hvis du er faldet og har fået et sår på hånden.

Annonce ♥

Denne reparationsproces gør, at dine celler deler sig, og cellefornyelsen bevirker, at der dannes ny kollagen samtidigt med at dit elastin styrkes.

Forestil dig at kollagen og elastin fungerer som kroppens elastikker, og når de boostes, så kan strækmærker trækkes sammen.

Sikker behandling

Hos CeriX anvender de udelukkende det bedste udstyr og alle som udfører behandlinger er specialuddannede og trænede sygeplejersker. Så du er i sikre hænder.  Den første konsultation er gratis, prisen på behandlingen afhænger af, hvor store dine mærker er.

Annonce ♥

Kontakt CeriX så hurtigt som muligt, når du har bestemt dig for at få hjælp til at reducere dine strækmærker.