Solberg

Hvor skal vi tage hen på ferie

4 indlæg i dette emne

Vi er et vennepar der begge har 2 børn på 5 og 7 år og som gerne vil på sommerferie sammen i den kommende sommer. Vi havde egentlig tænkt lidt på Gardasøen, men synes det er ret pebret. Vi har snakket om Kreta (hvor vi var sidste sommer:-)), Løgismose Camping og Alperne, men ville egentlig gerne have flere valgmuligheder. Har I skønne piger og mænd ikke nogle gode forslag. Vores budget er på ca 15.000 (altså for 4 personer) og det skal række til overnatning og transport, men ikke mad og lommepenge.

Gode forslag modtages med kyshånd.

Hanne:-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi skal med et vennepar til Spanien i en privat bungalow med pool og idyllisk bjergudsigt. Vi bliver 4 voksne og 4 børn. De findes i flere prisklasser. Måske det også var noget for jer?

http://www.feriebolig-spanien.dk/

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Kroatien er også etgodt bud. Vi har været i Porec og Pula - begge charmerende byer med skønt klart vand og lidt lavere priser end Italien.

Jeg ville også overveje Østrig. Har set nogle tilbud hvor man får flere aktiviteter med i prisen, der ville passe perfekt til børnenes alder. Har dog ikke selv prøvet det, men synes det servildt sjovt ud!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Er I til sport? For så var La Santa en mulighed.

Der er pools, alle tænkelige sportfaciliteter og børneklubber. Man behøver bestemt ikke være top-fit for at tage derned, der er masser af helt almindelige mennesker også. Jeg synes det er fedt, for man behøver ikke træne hver dag, man kan også sagtens ligge en hel dag i poolen, tage på marked, ud kigge på vulkaner eller noget helt 4.

La Santa

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER