LauraHeinsen

Jeg søger gravide til feltarbejde om fosterscreening og moderskab

5 indlæg i dette emne

Kære gravide i terminsgruppe marts 2012

Først og fremmest tillykke med jeres graviditet!

Mit navn er Laura og jeg studerer antropologi på Københavns Universitet. Jeg skriver til jer, fordi jeg søger gravide til en kvalitetiv undersøgelse, der omhandler graviditetserfaringer, til- og fravalg af fosterscreening og vordende moderskab.

Jeg søger specifikt efter gravide i første tremester, som har mod på at blive interviewet om deres oplevelser som gravide frem til nu og om deres overvejelser og beslutninger vedrørende fosterundersøgelser, og tænkte at der måske var interesserede blandt jeres gruppe?

Praktiske oplysninger

Hvis du er interesseret i at blive interviewet, kan interviewet foregå hjemme hos dig eller et offentligt sted. Interviewet vil vare omkring 1 time, men sæt gerne mere tid af, hvis du har mulighed for det. Interviewformen er åben og dialogsøgende. Dine svar vil blive anonymiserede og brugt i mit speciale.

Om mig

Som antropolog interesserer jeg mig for mennesker og deres sociale og kulturelle forskelle og fællesskaber. Jeg er i færd med en specialisering inden for medicinsk antropologi, og er især optaget af den gravide krop, fødsel og forældreskab. Jeg har tidligere lavet et feltarbejde om amning. Jeg er 29 og mor til en dreng på 2 år.

Har du spørgsmål til undersøgelsen, så ring på tlf. 31 71 14 93 eller mail på lauraheinsen@hotmail.com.

Jeg håber meget at høre fra dig.

Mange hilsner - og god graviditet

Laura Louise Heinsen

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ja, jeg bor i København, så mit feltarbejde vil fortrinsvist finde sted her. Men jeg er også villig til at tage rundt i landet, så hvis du kunne være interesseret i at deltage, så send mig en mail på lauraheinsen@hotmail.com med lidt oplysninger om dig selv, bl.a. hvor du bor. Jeg vil rigtigt gerne høre fra dig :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvis du alligevel kommer til Vestjylland og mangler en mere til dit projekt må du sige til, så stille jeg gerne op. Jeg er fra Esbjerg, 32 år, gift og mor til Patrick fra december 2010.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej Maria

Tak for dit svar. Jeg vil gerne rejse til Esbjerg, uafhængigt af om jeg skal dertil i forvejen. Hvis du stadig er interesseret i at være med i mit projekt, vil du så ikke sende mig lidt oplysninger om dig selv og hvornår du ville kunne mødes på min mail lauraheinsen@hotmail.com? Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 31 71 14 93, hvis du har spørgsmål til undersøgelsen.

Kh Laura

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER