Calla

Møg muffins :o(

10 indlæg i dette emne

Jeg kan rigtig godt lide Makronmuffins, og bager dem ret tit. Bruger ALTID de små papirsforme fra Rema, og de fungerer normalt upåklageligt til alle andre slags deje.Muffinsne kan simpelthen ikke komme af formene. Formene klistrer fast i dejen, og kan ikke pilles af overhovedet. Den dej jeg bruger til makronmuffins har jeg haft varieret en enkelt gang, og bagt citronmuffins af. Det gav samme irriterende problem, så det må være dejen der er noget galt med.

Kan I ikke kigge på den og give et bud til hvad det kan være?

Manden mente det var makronerne, men eftersom problemet var der med variationen, så er det ikke makronerne ihvertfald.

DEJ:

3 æg

300 g sukker

125 g makroner

125 g hvedemel

125 g smeltet afkølet margarine

Æggene piskes luftige med sukkeret, knuste makroner, mel, og afkølet margerine tilsættes.

Dejen røres sammen, og fyldes i formene.

Bages ved 200 grader i 15-20 min.

Det skal siges at muffinsne smager sk*de godt, når bare formen er skåret af ;)

Og nej silikoneforme er ikke en mulighed.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg er helt sikker på at det er mængden af sukker, jeg har haft samme problem... Og det er bare SÅ ærgeligt...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg tænker også på om der er for meget sukker i - for det er da møg ærgerligt :(

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg synes også, det lyder som sukkeret ...

Hvorfor er silikoneforme ikke en mulighed?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ej hvor øv.. De smager nemlig kanont. Men så må jeg forsøge med mindre sukker.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

ØV hvor ærgeligt de hænger i.

HVorfor mon silikoneforme ikke er en mulighed? Jeg har droppet papirformene og bruger nu altid silikoneforme - synes det er så nemt og kagerne bliver flottere og lidt højere end i papirsforme :glad

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Prøv at skifte smørret ud med rapsolie. Dine muffins bliver rigtig lækre og luftige.

Jeg bruger selv papirsforme og har ikke problemer med at de hænger fast. Da jeg brugte smør skete det tit at halvdelen af en muffin sad tilbage i papiret.

Dette råd har jeg fået fra Kagekompagniet i Rungsted.

Hilsen Gitte

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Prøv at skifte smørret ud med rapsolie. Dine muffins bliver rigtig lækre og luftige.

Jeg bruger selv papirsforme og har ikke problemer med at de hænger fast. Da jeg brugte smør skete det tit at halvdelen af en muffin sad tilbage i papiret.

Dette råd har jeg fået fra Kagekompagniet i Rungsted.

Hilsen Gitte

Sikke et godt råd, det skal jeg da prøve, tak Gitte

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

i Tiger kan du få silikoneforme, mener det er 10 stk for 10 kr or so :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg prøver med rapsolien, tak for rådet :)

Jeg kan ikke lide at bruge silikoneforme, synes, rent ud sagt, de er belastende :lolhit

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER