CakeCrazy

Medlemmer
 • Content count

  738
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About CakeCrazy

 • Rank
  Afhængig
 • Birthday 06/15/1979
 1. Glade børn med højt selvværd er rigtig god :)
 2. Super gode svar!!! Jeg er helt enig :)
 3. Jeg tror, jeg har fået formuleret mig lidt forkert. Selvfølgelig skal der sættes grænser for børn, og der må gerne være en konsekvens. Det er mere måden, det gøres på, og den tone, der bruges, som jeg tænker kunne ændres? Jeg vil stadig anbefale dig at læse Fies bog :) Det drejer sig meget om at kunne rumme hendes vrede og frustration, for så kan hun også bedre selv rumme den, og man viser hende, at følelsen er okay. Det er ikke sikkert, at hun får sin vilje alligevel, men følelsen af vrede/skuffelse/whatever er okay. Hun er aldrig forkert, fordi hun er vred/ked osv. Ej, det er svært at forklare, men det er beskrevet virkelig godt i bogen.
 4. Åhhh, jeg får helt ondt i maven på Saras vegne, når du skriver sådan her :( Jeg er sikker på, at du intet godt får ud af at ydmyge pigen. Børn skal aldrig ydmyges. Hun har det sikkert svært nok i forvejen med det massive svigt hun har været udsat for. Mon ikke hun har brug for at nogen viser hende, at de kan rumme hende og IKKE forlader/afviser hende, selvom hun ter sig. Jeg tror hun tester jer, for at se om I også svigter. Hun må have meget svært ved rigtig at stole på nogen :( Jeg har stor respekt for at du gør dit allerbedste for Sara, hun er jo ikke engang "din egen". Jeg vil anbefale dig at læse Fie Hørbys "Drop opdragelsen". Jeg tror, du vil kunne finde mange brugbare redskaber i den, som vil hjælpe både dig og Sara. Du vil også få en ide om, hvad det gør ved børn at blive mødt med skældud og blive gjort "forkerte". Den har i hvert fald åbnet mine øjne og ændret min tilgang til opdragelse markant. Det bedste er, at vores konflikter opstår sjældnere og varer kortere.
 5. Ja, det er bare BIBLEN!
 6. Jeg har mistanke om, at fyre har HELT styr på den slags :D
 7. Hvor er I gode, piger. Mange tak :) Jeg tager gerne imod flere.
 8. Hej piger Jeg er med til at arrangere vores afdelingsjulefrokost på arbejdet, og vi skal i den forbindelse lave nogle konkurrence, hvor det er drengene mod pigerne. Blandt andet skal vi lave en quiz, hvor mændene skal svare på tøsespørgsmål (altså spørgsmål, som vil være nemme for kvinder, men svære for mænd) og kvinderne skal svare på mandespørgsmål. Nu sidder jeg så her og skal lave 13 (!) tøsespørgsmål til mændene, og jeg er kun kommet på ét Men så tænkte jeg, at I måske kunne hjælpe, så lad mig få alle jeres bedste tøsespørgsmål, som vil kunne give mændene grå hår i hovedet
 9. Det skal du da bestemt også være :gp
 10. Er du så blevet færdig i dag? :) Det var min plan, at jeg ville træne hver level 1 gange om ugen, så jeg trænede 3 dage om ugen, men så gik min skulder amok, og så var ferien slut, og jeg har bare slet ikke fået taget mig sammen :( Men fra næste uge SKAL det kunne lade sig gøre - basta! Regner med at kombinere det med noget hulatræning og evt. lidt løb.
 11. Hvor er du altså god, Maria! :gp
 12. Hvor er du sej :gp SÅ GODT at du fik sparket dig selv i gang :) Jeg har holdt lidt over en uges pause nu, men min skulder har det stadig ikke godt :( Så i dag har jeg for første gang i over 3 år været ude at løbe. Det gik ikke stærkt, og det var ikke langt, men jeg kom da af sted. Efter løbeturen tog jeg lige 10 min. med fitnesshulaen, så det blev til lidt ekstra motion. Vil prøve at lave level 1 med Kill Jill i morgen og så tage endnu en løbetur på søndag.
 13. Køb den! ELSKER min Kenwood og kunne ikke leve uden :loveshower
 14. Hvor er du god :glad
 15. Vil lige advare dig ... Level 2 er LED med LED PÅ :( Men den bliver dog heldigvis også nemmere efter 3-4 dage :)