Annaperenna

Medlemmer
 • Content count

  1,015
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Annaperenna

 • Rank
  Nu med tyttebøvs :)
 • Birthday 07/09/1987

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  03-05-2013
 • Lokation
  Viborg
 1. Børn først! Jeg har også et fuldtidsarbejde plus men det var meget meget fleksibelt, mødte ind typisk kl. 09.00, næsten altid mig, der afleverede (8.30 kom han i VS) og far henter 15.30. Jeg kørte fra kontoret kl. 16.00 så vi kunne være hjemme kl.16.30 og spise aftensmad kl. 17.00. Så arbejdede jeg igen fra kl. 19-22 når Carl sov for at hente det jeg manglede... Det fungerer super. Han kom i vuggestuen da han var ca. 10 mdr - men denne gang tager jeg længere barsel.
 2. alt vel her super nem baby :) Hun har rimelig rytme vågner kl 7, er vågen til ca. 8.00 sover til ca. 10.30/11.00 er vågen til kl. 12.30/13.00 og sover til kl. ca. 15.00 Så er hun vågen i nogle gode timer og småblunder / er vågen indtil hun går rigtig i seng kl ca. 21.00, skal ha babs igen kl. 01.00 og så igen kl. 5.00 så det er helt ok :) Dog ingen pjat med at være vågen om natten. Hun siger de sødeste lyde og elsker at lave trilleleg hvor jeg tager hende i hænderne og triller hende fra side til side. Hun elsker også når vi synger. Hun er stadig lille, vejer 4.350 gr. her som 6 uger gammel og er 56,5 cm så kan så småt begynde at bruge str. 56.. ENDELIG! Hun følger fint kurverne så det er som det skal være.
 3. Mie, du er genial, the it is!
 4. Jeg tænker at lave en favour istedet for at skulle skrive takkekort bagefter! Win-win!!! Har I forslag til søde Alice in Wonderland-agtig favour?
 5. Moar og lillepigens outfit Jeg har købt en peachy brokadejakke, der er lang (noget noa noa agtig stil) på genbrug til 40 kroner, den er PERFEKT! Så vil jeg ha' mintgrøn tylskørt under og så en ammevenlig top - måske denne H&M sag? http://www.hm.com/dk/product/11666?article=11666-C Lillepigen skal jo så også ha' et tylskørt til at ha' på når hun er færdig med dåbskjolen og så nok Hollys glimmer body i sart rosa tror jeg hun er så lang og slank, hollys passer hende super godt :) Overvejer at shoppe nye sko ellers har jeg disse fra Steven Madden Her ses dåbskjolen (og os alle ved Carls dåb) Tror hun ska' ha et gult bånd i - eller måske mintgrøn?!!
 6. Outfits Farmand - han har et rigtig fint gråt jakkesæt fra første bryllup og så tænker jeg sart lyserød skjorte og mint grøn butterfly Carl . har købt en hvid skjorte med sorte stjerner i mini print - og så skal han havde et par mørkeblå bukser på tror jeg og så mint grøn butterfly her ses jakkesættet til brunch dagen efter brylluppet
 7. Den danske folkekirke er ude af trit med alt!!! Jeg har nu prøvet to kirke4 og vi kan ikke få d. 25. august, kun som aftensgudstjeneste (yay en søndag aften!?!?) eller kl. 9.15 d. 1. september eller 8.juni (ja, flot spade det er jo lige om lidt det kan vi ikke nå) og kl. 9.15, hvordan skal folk fra KBH med videre komme herover, de skal jo op kl. kvalme. De vil IKKE gå med til en lørdagsdåb for 'de vil ikke åbne kirken for kun os!!!' Nej vi er jo også kun 40+ gæster og hvor tit har I lige det antal i kirken?!!?! Med Carl havde vi en PERFEKT lørdagsdåb hvor vi selv bestemte salmer og pyntede kirken som vi ville.. Nu prøver jeg domkirken... Arhmen altså!! Ellers går jeg fandme til biskoppen, NÅH! Det gjorde Axels mor nemlig da Axel skulle døbes med argumentet *Gud sagde lagde de små komme til os - men han sagde ikke det skulle være om søndagen!'!!!
 8. ihhh 1000 tak begge to, fede fede ting!
 9. Øv det er trist !Det er meget forskelligt hvor meget man bløder efter en SA
 10. Jeg syntes jeg rendte til så meget med barn 1; mødregruppe, babysvømning, bækkebundsgymnastik, musik etc. etc. og så mange ting kan jeg ikke denne gang hvor jeg også har Carl, tror jeg kommer til at være mere 'alene' i denne barsel end i den første..
 11. Jamen skal vi ikke mødes og barsle sammen så? Der er da gode cafeer i Skive right?
 12. Hun sover sååå fint i barnevognen, primært indefor til at øv men har også været med udenfor pga vejfest,det går simpelthen så fint!
 13. Her har vi en lille pige på 3 uger og det får helt fantastisk, hun sover rigtig fint både om natten og dagen og tager alt med ophøjet ro. Hun har taget 600 gr. på siden fødslen og er vokset 2 cm. så det går stærkt. Hun er virkelig dejlig og siger de fineste små grynt
 14. Årh totalt drømmefødsel!
 15. Tak for alle de søde kommentarer, bliver jo helt :wub :blush