girly1988

Gaver til børn....hvor meget?

30 indlæg i dette emne

Vi har sat 3000 af til Mie til gaver - fødselsdag/jul/adventspakker - nu falder alle tre dele i december. Vi har indtil videre at hun får 1-2 større ting i alt og ellers så sætter vi resten ind på hendes børneopsparing. I foråret fik hun et legestativ da hun ikke havde fået julegave og billigere fødselsdagsgave fx.

Jeg har lavet reglen at hun max må få en gave fra hver familie (farmor/mormor/moster/moster/oldemor/os) fordi det allerede er for mange gaver og mormor ellers går helt amok. 1 gave og vil I give mere så sæt det på hendes børneopsparing så de kan give gavn når det gælder. Ungen mangler IKKE legetøj.

Til nevøer og niecer giver vi en 200-300 kr max og andres børn (fætre/kusiner/venner) får 150-200

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi har ikke noget fast beløb. Kan være alt fra 300 kr til 1000 kr eller lidt mere hvis det er det helt rigtige. Men vi prøver at lægge os sammen med andre i familien hvis det er større ting Oskar ønsker sig for det er ikke fordi han mangler noget.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har ingen børn i familien ud over vores egne.. Vi har ikke et fast beløb vi giver. Til jul giver vi oftest noget praktisk de alligevel manglede. Til fødselsdag får de noget sjovere. Men det kan variere meget i pris (nu de endnu ikke går op i det) fx fik Olivia da hun blev 2 år en ælling bamse på tilbud til 50 kr og hun elskede den. Silje fik en halvdyr gave, tror den kostede 600 kr, men den faldt jeg lige for.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vores egne børn får gaver for 500 både til jul og fødselsdag.

Nevøer og niecer får for 200 i fødselsdagsgave indtil de bliver 18. Julegaver udveksles kun hvis vi holder jul sammen.

Der er stort ser ingen af de voksne der giver hinanden gaver. Jeg får kun julegave af min mand og min mor. Kender ikke beløbet, men min mor elsker at købe mange mærkelige gaver ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vores børn får som regel det de ønsker sig til jul og fødselsdage hvis det er til at betale for os..

I år til jul får vores datter en gave til 800 kr..tilgængel har hun fødselsdag et par dage efter jul og får så nok en del billigere gave.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER