MaleneB

God smelteost?

5 indlæg i dette emne

Er der nogen der har nogle gode fif til hvilke oste der er gode smelte oste eller hvor man kan få dem? Jeg finder tit amerikanske opskrifter hvor man skal bruge montery Jack cheese. Nogen der ved om man kan få det herhjemme? Jeg er aldrig selv stødt ind i det.. Og hvad kan man så bruge i stedet? :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

M. Jack er mig bekendt en mild, blød ost. Jeg ville nok bruge en mild cheddar, gouda af komælk eller havarti.

Det er i øvrigt ikke smelteoste. Smelteost er fx Buko reje- eller skinkeost.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Flødehavarti er glimrende :d

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

M. Jack er mig bekendt en mild, blød ost. Jeg ville nok bruge en mild cheddar, gouda af komælk eller havarti.

Det er i øvrigt ikke smelteoste. Smelteost er fx Buko reje- eller skinkeost.

Tænk det vidste jeg ikke... Så lærte jeg noget nyt i dag. :) så skulle jeg nok hellere have kaldt tråden for "gode oste at smelte" :D

Men tak, må prøve nogle af dem...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tænk det vidste jeg ikke... Så lærte jeg noget nyt i dag. :) så skulle jeg nok hellere have kaldt tråden for "gode oste at smelte" :D

Men tak, må prøve nogle af dem...

Ellers ost til gratinering :p

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER