Loralei

Af med dynen! På med...hvad?

31 indlæg i dette emne

Tusind tak for alle Jeres svar. Ih altså, manner, al den snak om uld, og jeg er en sucker (min datter har langt lækrere tøj end jeg nogensinde har haft)

 

Hvem har en saks så jeg kan få klippet mit dankort med det samme!?

 

Alternativt må jeg få får-opdræt i vores baghave.

 

Min datter er et koldt barn er fryser pt. med hendes bomulds nattøj.

 

Var forbi Føtex i dag, og de har slet ikke noget uld O.o ? Men vores Føtex´s børneafdeling er også hammer dårlig!

Jeg var også forbi Kvickly igår og kunne ikke finde noget uld, så jeg spurgte en ekspedient. Hun sagde at de først får det hjem om et par uger (sæsonbetonet), så det er nok det samme med Føtex  <_< 

Hvis du gerne vil have uld og spare lidt penge samtidig, kan du jo også købe brugt? Nu ved jeg ikke hvor gammel din datter er, men jeg har stadig 2 uld/bomuld bodyer i str. 80 billigt til salg. Og ellers er der sikkert en masse på dba eller facebook sider med børnetøj.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Ps. Er det "nok" med bare uld nattøj uden endnu mere tøj udover? Kan se, at mange bruger uld som undertøj, vil det så ikke du som nattøj alene?

Åh, jeg er ked af det, jeg har rigtig meget ammehjerne, har gået hjemme 14 måneder nu uden særlig meget voksen kontakt, og har svært ved at samle tankerne :(

Jeg siger tak igen.

Det kommer igen an på barnet og temp i værelset. Jeg mener kun jeg brugte uld og ikke noget indenunder/udover, hvis det var en natdragt. Hvis det var en langærmet body fik hun et par natbukser på også. I de kolde måneder sover hun også med sokker.

Så du må mærke på din datter om hun er meget varm eller kold, med det hun nu får på, evt. liste dig ind, når hun sover tungt og mærk hende i nakken.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Slettet efter ændring i Babyklar's politik.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Noah sover pt i en langaermet uld/silkebody fra IoBio og faar et par leggings paa fra samme i uldsilke, de faa aftener, hvor jeg synes hans vaerelse har lidt koeligt over sig. Det kan vi nok blive noedt til at goere fast inden laenge hernede sydpaa. Noah er ikke et varmt barn. 

 

Hans vaerelse er KOLDT om vinteren og han er ogsaa god til at luske dyne af sig. Han sover derfor i en ulddragt uden foedder og har saa en uld/silkebody under og uldsokker paa. 

I overgangsperioden hvor ulddragten er for varm, men uld/silke alene er for koeligt, der har han en uld/silkebody paa med en tynd bomuldsnatdragt over og uldsokker. Det er lidt paa gefuehl, hvornaar vi skifter til ulddragten udover. 

 

Uldragten, vi har, er en paent tyk sag fra MAM, men vi var ogsaa fuldt ud tilfredse med en fra Joha i uld/bomuld. Vi har ogsaa haft en tynd med foedder fra Engel, men den var slet ikke tyk nok til at holde ham varm om vinteren. Jeg gad godt have en fra Askeladen til ham i aar, men han kan vist stadig passe sin MAM...  :rolleyes

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Slettet efter ændring i Babyklar's politik.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvad med en indendørs sovepose? Det bruger vi, da min datter også sparker dynen af. Har en uden ærmer fra Stokke, så sover hun bare i en langærmet body derunder. Man kan vist også få soveposer ret billigt i IKEA.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER