Stugan

Medlemmer
 • Content count

  120
 • Joined

 • Last visited

About Stugan

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  19-04-2016
 1. Tak for svar! Har allerede været inde og kigge i din graviditetstråd - skønt at læse om dine (og jeres) erfaringer, det giver rigtig meget. Vores kommemde tvillinger ligger også i hver sin fosterhinde med hver sin moderkage, så der er mange lighedspunkter. Har ikke nogen graviditetstråd herinde, men kan være jeg får overskud til at lave en, når kvalmen forhåbentligt snart letter! Så vidt jeg kunne læse mig til forsvandt din endelig omkring uge 17?
 2. I fredags var det endelig tid til NF. Havde ingen scanninger fået tidligere i graviditeten, så var mest bekymret for, om der nu var hjerteblink. Det havde jeg ikke behøvet, for der var hele TO små hjerter, som blinkede fint! Min mand og jeg er begge lidt i chok. Havde INGEN mistanke haft om tvillinger - har godt nok stadig slem kvalme, men det havde jeg også med den første. Der er kun en lille mave og har ikke taget på, men derimod tabt 5 kg. Ved godt, at det er et "luksusproblem" med to (foreløbigt) raske børn, men må nok indrømme, at bekymringerne lige nu fylder mere end glæden... For hvad nu: Hvordan vil graviditeten gå? Vil jeg blive sygemeldt eller føde for tidligt? Hvordan vil det påvirke min "store" datter (hun er kun 22 mdr)? Kan vi overhovedet klare det her? Håber derfor, at der er nogen af jer, som har nogle erfaringer med tvillinger, som I vil dele ud af - særligt de gode :-)
 3. Selvfølgelig bliver du ikke straffet for din abort. Lyder som om du i sommeres træf et modent og overvejet valg for alles bedste, det er der INTET galt i, havde gjort det samme i din situation. Det skal nol lykkes for jer, kender mange som er blevet gravide hurtigt efter en MA/SA :-) Alt godt til dig og din kæreste.
 4. TILLYKKE, hvor er det dejligt - og smart lige at få graviditeten forkortet en uges tid :-). Jeg skal til NF på fredag og er mega nervøs.
 5. Har først set denne nu. Hvor er jeg ked af det på jeres vegne, der var jo ingen tegn på, at det ville gå sådan! Håber det går/er gået som det skal med udskrapningen og at du hurtigt kommer ovenpå igen, så I kan få jeres drømmebaby. Stort knus herfra.
 6. I sidste graviditet fortalte jeg det lige efter NF. Så er den værste risikoperiode overstået og man giver samtidig arbejdsgiveren en god lang varsel.
 7. Hov, havde slet ikke set denne - er ikke så tit herinde i øjeblikket, da jeg ligger underdrejet med kvalme. Hvor er det dejligt, er jo en rigtig god milepæl, så kan godt forstå at i er glade :-)
 8. TILLYKKE og velkommen til :-)
 9. Overvejer også ventebukser allerede, kan ikke holde ud at noget presser på maven. BHerne er jeg for længst vokset ud af, så har fundet ammeBHerne frem :-)
 10. Sikke en god ide med en smalltalk-tråd :-) . TILLYKKE til jer allesammen. Jeg er også med på aprilterminen med barn nummer 2 - har en datter fra december 2013. Hvor dejligt med alt den babylykke, eller... Det bliver dejligt, når vi er forbi de første uger med kvalme ;-)
 11. Jeg supplerede også min datter med MME i starten, uden problemer. Kunne jeg gå tilbage i tiden, ville jeg have slappet meget mere af omkring det, var så bange for at amningen gik i stykker hele tiden og endte med at amme i 13 måneder :-) . Hvis det er produktionen, som man er nervøs for, kan man jo bare malke lidt ud også. Synes det lyder som fin ide med bryst først og derefter lidt MME - evt i kop eller sprøjte, så sutteteknikken ikke påvirkes.
 12. Så nåede du det før mig, havde nemlig også tænkt at det var på tide at få åbnet denne terminsgruppe :-) . TILLYKKE med graviditeten! Jeg har ikke haft første lægebesøg endnu, faktisk ikke engang kontaktet lægen, men kan huske, at jeg også var skuffet første gang. Der "sker" jo ingenting ved første besøg, og det til trods for at min læge først vil se de gravide, når de er 8+. Havde dog en god læge, som alligevel gjorde oplevelsen behagelig. Har du ikke mulighed for at skifte til en anden læge? Er jo en ret følsom tid, hvor man gerne vil føle sig i trygge hænder.
 13. Pyha, føler mig SÅ gravid denne gang. Er kun 4+4 og det er en gang muren i maven, småkvalme og spændte bryster, som næsten ikke kan være i BHen mere! Synes ikke det gik så hurtigt sidste gang. Gad vide om det er fordi det er anden gang, eller (gisp) måske er der to derinde :-)
 14. Kan godt forstå, at det er frustrerende at vente - vi er mange, som på et eller andet tidspunkt har været i din situation :-) . Men tror heller ikke der er andet at gøre, end at væbne dig med tålmodighed. Enten kommer mens eller også vil prøverne med tiden blive positive, en blodprøve vil ikke ændre på resultatet, kun lindre din utålmodighed ;-)