Kamillawn

Del jeres madplan

128 indlæg i dette emne

Mandag: rugbrød med blandt andet æg og fiskefrikadeller

Tirsdag: krebinetter, ris og noget grønt

Onsdag: pitabrød med oksedeller og æg

Torsdag: tykstegsbøffer + tilbehør (Jons fødselsdag)

Fredag: flæskesteg med klassisk tilbehør

Lørdag: flæskestegsburgere

Søndag: pizza med diverse rester

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Mandag: Kylling med smørost og hjemmerøget bacon

Tirsdag: Indbagt laks

Onsdag: Uvist endnu

Torsdag: Wok med grisestrimler

Fredag: Dansk bøf

Lørdag: Flæskesteg(fra egen gris) med det hele (nogen har fødselsdag :whistling)

Søndag: rester fra om lørdagen​

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Mandag: kylling i fad med ris

Tirsdag: rugbrød

Onsdag: boller i karry

Torsdag: kødboller med tomatsovs og frisk pasta

Fredag: frysepizza

Lørdag: kyllingesteg med sovs og kartofler

Søndag: rester/rugbrød

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Mandag: Kylling i karry (rester fra søndag)

Tirsdag: Rugbrød med diverse pålæg eller hjemmelavet hønsesalat

Onsdag: Rødbedesuppe med peberrodscreme

Torsdag: Thai inspireret fasanbryst

Fredag: Rester

Lørdag: Gris af en art, da vi får en halv

Søndag: Karbonader med kartofler og bearnaisesauce (levn fra barndommen :P)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Øllebrød med fløde

Ribbenssandwich, fritter og grøntsagsstave

Kyllingelår, rösti, bearnaise og ovnstegte gulerødder med timian

Spaghetti med kødboller og tomatsauce

Hj.lavet pizza og grøn salat

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

søndag: spinatpandekage med laks og salat

Mandag: italienske kødboller i tomatsovs med frisk pasta

Tirsdag: grøntsagssuppe m rugbrødscroutoner

Onsdag: rester

Torsdag: kyllingefrikadeller , rodfrugter og humus

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Søndag: hjemmelavet burger og pomfritter

Mandag: helstegt kylling med pomfritter, ratatouille, agurke salat og dampet porre

Tirsdag: kyllinge fajitas med grønt, salsa og guacomole

Onsdag: fisk (ubestemt indtil fiskemanden kommer) med grønt og ovn kartofler

Torsdag: thaimad fra den lokale som åbner efter over et halvt år lukket :)

Fredag pg lørdag: tager Mie og jeg ud til min søster, så tænker bøf den ene dag og tapas den anden dag

Søndag: noget nemt fra fryseren - måske gullash

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Søndag: roastbeef med hasselbach-kartofler, sweet potato fritter, gulerødder/broccoli og sauce

Mandag: Kyllingespyd, couscous-salat, hummus og grillede aubergine

Tirsdag: Biksemad af rester fra søndag

Onsdag: Skinkemignon med champignon/grønt/ris (endnu lidt uafklaret ;))

Torsdag: Rester og risengrød

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Lørdag: Oksekødslasagne samt salat med gulerødder og brøndkarse

Søndag: Svinekoteletter med grøntsager i kokossauce

Mandag: Rester

Tirsdag: Gullash med grov kartoffelmos, salat og snack-grønt

Onsdag: Fiskefilet med kartofler og coleslaw med krydderurter og små tomater

Torsdag: Stegte kyllingelår og couscous salat med peberfrugt, persille og hvidløg

Fredag: Rester

Lørdag: Braiseret svineskank med grøn kartoffelmos, konfiterede løg og ølglace

Søndag: Rester (og børnefødselsdag)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tærte med oksekød og feta. Salat til.

Laks med frisk pasta vendt i fløde og spinat. Salat til.

Tapsi med ris og salat (oksekød rullet i aubergine med tomat i ovn)

Kylling med grøntsagsspaghetti i cremet sovs

Orientalsk risret med creme fraiche

Kyllinge frikadeller, kartofler og champignonsovs

Bøf stroganoff med kartoffelmos og tomat/mozzarella salat ved siden af.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

vsp0e1.jpg

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tortillas med oksekød, guacamole og grønt.

Rester/rugbrød

Risengrød

Æggekage

Fis pie

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Pasta kødsovs

Fiskefrikadeller og rugbrød (+ diverse)

Pitabrød m æg og oksedeller + grønt

Kyllingefrikadeller m tomatsovs og ris

Mørbradbøffer m ovnkartofler og sovs + salat

Æggekage m mørbradrest på rugbrød + tomatsalat

Madpandekager m oksekødsfyld og grønt

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Lasagne

Rester

Spiser i IKEA

Rugbrød med diverse fiskepålæg

Tortillas

Spaghetti og pølser

Pita med tun og æg

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tirs:Torskedeller med pastasalat (pastarester fra igår)

Ons: simreret med vildsvinesmåkød, grønt og kartoffelmos

Tors: pitabrød med falafel

Fre: fisk med ??

Lør: hel kylling med kartofler og rodfrugter

Søn: kylling i karry (med kyllingerester) med ris

Man: rester fra søndag

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

vsp0e1.jpg

Hvor har du egentligt købt de der bogstaver?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvor har du egentligt købt de der bogstaver?

Luxoliving.dk :) Det er 'design letters' i akryl :) 25 kr stykket.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Denne uges plan:

Tirsdag: pitabrød

Onsdag: kyllingefrikadeller + kartofler og råkost

Torsdag: rugbrød + fiskefrikadeller og gnave grønt

Fredag: svinemørbrad + fritter og salat

Lørdag: tarteletter

Søndag: Ribben (det er så 3. gang de er på menuen, de samme altså! Gad vide om det er denne uge de bliver spist :rolleyes )

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Luxoliving.dk :) Det er 'design letters' i akryl :) 25 kr stykket.

:super

Det må jeg kigge på :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg synes jeg ret ofte ser tarteletter på menuen... Hvad laver I dem med? Den version som jeg elsker og aldrig laver er med høns i asparges, men det tager jo virkelig lang tid... Eller har I et trick?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg synes jeg ret ofte ser tarteletter på menuen... Hvad laver I dem med? Den version som jeg elsker og aldrig laver er med høns i asparges, men det tager jo virkelig lang tid... Eller har I et trick?

Til dagligt laver jeg på kyllingefilet og med grønne asparges.

Koger asparges enderne et kvarter, smider dem ud og koger herefter aspargessnitterne i et par minutter i samme vand. Tager dem op, tilsætter lidt koncentreret hønsefond og koger kyllingefileterne.

Laver bare en opbagt sovs på væsken og tilsætter asparges snitterne og kyllingen i mundrette stykker :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Onsdag: karbonader

Torsdag: nuggets med pommes

Fredag: hos svigermor og svigerfar

Lørdag: pasta med kødsovs

Søndag: kyletter med ris

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg synes jeg ret ofte ser tarteletter på menuen... Hvad laver I dem med? Den version som jeg elsker og aldrig laver er med høns i asparges, men det tager jo virkelig lang tid... Eller har I et trick?

Syntes faktisk det er nemt, specielt hvis du koger kyllingen dagen før.

Så skal du jo bare plukke den og lave en sauce af væden.

Idag har jeg så valgt at bruge inderfilet da fryseren var uenig med mig ;-)

Kogte kyllingen, kogte ærte og gulerødder.

Brugte alle 3 væsker til saucen og færdig :-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Mandag: Spaghetti og kødsovs

Tirsdag: Rester

Onsdag: Skulle have været Stephis stærke kylling - bliver Bones

Torsdag: Stephis stærke kylling (skulle have været rester/rugbrød)

Fredag: Hotdogs

Lørdag: Bøffer med bagt kartoffel, bearnaise, tomatsalat og stegte champignon

Søndag: Suppe/tøm køleskabet

Det er en god uge synes jeg ^_^

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Bøffer, bagte kartofler og bønnesalat.

Medister, grønkålssalat med æbler og nødder, kartofler og brun sovs.

Pizza og grøn salat.

Pitabrød med tun.

Kartoffelsuppe med bacon.

Blandede forårsruller - friske og stegte.

Fish pie og broccoli.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER